Candela og Willow får taget sig en god snak, der sætter tingene i perspektiv for Candela - måske nok til at tage kloge beslutninger og skabe fremskridt for Rocket Radar'en!

Dato: 30/10-19

Emne: [Willow Rapport] Ikke længere en Valor rekrut

Efter al tumulten samledes vi igen som hold. Blanche og Spark fokuserede deres talenter på arbejdet med prototypen, mens Candela var ufokuseret og hektisk. Hun var ikke i stand til at finde ro, og sukkede konstant. I håbet om at få hende til at arbejde sammen med holdet, stoppede jeg hende og bad hende tage med mig ud og besøge et område man ofte finder Ponyta. Mit formål var at få hende ud af laboratoriet og finde en måde hun kunne kanalisere sin energi ned i den opgave vi havde for hånden.

Vi talte ærligt på vej over til området. Jeg fortalte at jeg havde bemærket en ændring i hendes adfærd og humør, siden vi havde dekrypteret billederne af Team GO Rocket lederne. Hun talte i sin typisk passionrede måde, ved hurtigt at gå fra ét emne til et andet, men jeg var i stand til at fange essensen.

Candela plejede at være nære venner med en af Team GO Rocket lederne - Arlo. De havde været en del af Team Valor sammen. Han havde pludseligt forladt holdet efter hun blev Team Valor leder, men der virkede til at være mere til historien. Hun havde ikke set eller hørt fra ham indtil hun så det ukrypterede billede. Hun havde ingen idé om, hvordan nogen hun havde kendt så godt, pludselig kunne blive en del af Team GO Rocket. Hendes følelser og passion hjalp hende normalt i svære situationer, men denne gang, fortalte hun at hun følte de holdt hende tilbage. Hun ville ud af døren - gøre noget - hun ville hjælpe!

Jeg fortalte hende hvad der var sket med Blanche og Spark tidligere på ugen. Blanche, hvis logik og nøje planlægning normalt var en styrke, endte med at overtænke situationen og var derved ikke i stand til at tage en leder beslutning da hun stod overfor Cliff. Spark, hvis gåpåmod normalt hjalp ham ud af en knibe, var pludselig fuldstændig uforberedt mod Sierra, da han handlede instinktivt for at redde Pokémon. Jeg fortalte hende at fejl var okay - og at det var med til at motivere Spark og Blanche nu, så de arbejdede endnu hårdere for at finde Team GO Rocket lederne og bekæmpe dem. Hvad der i sidste ende galt, var at lære at overkomme ens svagheder. Når man er i tvivl, få hjælp ved at læn dig op ad andre.

Som vi ankom til vores destination, tog vi et øjeblik for at nyde omgivelserne. Pludseligt blev Candela lydløs. Jeg kiggede for at se hvor hun stirrede hen. På den anden side af marken var en stor gruppe Skygge Pokémon, og der i midten, Arlo! Jeg var imponeret over Team Valor lederen. Hun tog en rolig tilgang til noget der normalt ville få hende til at styrte i kamp. Dette var ikke tiden til at bekæmpe Arlo og hans Skygge Pokémon, og vi var gevaldigt undertallige. Vi måtte regruppere med holdet og se hvordan det stod til med Rocket Radar'en, og i sandhed forberede hvad vi skulle gøre herfra. Med et hurtigt blik og et nik, returnerede vi til laboratoriet, angiveligt uden at være set.

Candela reagerede hurtigt på min feedback. Jeg fik hende itl at hjælpe mig med at gennemgå den fantastiske research som trænere rundt om i verden har indsendt, i håbet om at finde løsningen. Nærmest omgående gik det op for Candela at vores trænere var nøglen. Deres arbejde med at indsamle Mystiske Komponenter, sammen med vores forskning, vil resultere i den perfekte prototype! Hun sluttede sig til de andre, for at arbejde på prototypen, og indenfor minutter havde hendes forslag skabt stor aktivitet, mens de tre holdledere rykkede utrolige længder tætter på at få Rocket Radar'en til at virke.

Deres samarbejde og kombination af unikke styrker, skabte den perfekte balance. Jeg elsker når jeg har ret.

- Professor Willow.


Husk at du kun her på Pokébase finder disse tekster på dansk! 
Find de tidligere rapporter fra Willow her:

1)  Professor Willow Rapporterer om Mystiske Genstande

2)  Professor Willow opdager Rocket Radar

3)  Professor Willows møde med Rocket leder Cliff

4)  Spark Komplet uforberedt ved møde med Team GO Rockets Sierra