Dato: 28/10-19

Emne: [Willow Rapport] En skyggefuld Sierra

Arbejdet fortsætter fremad med at finde Team GO Rocket. Jeg har observeret at Blanche har en fornyet motivation, som vi forbedrer Rocket Radar prototypen. Desværre havde vi nogle... uventede tests af vores urergerlige Team Instinct leder Spark.

Efter hans uautorisrede tests, og en smule reprimander, delte Spark endnu et uventet møde med mig. Han havde taget ud på egen hånd med den fejlende Rocket Radar, som Blanche hanvde arbejdet på. Han var bekymret, sinde Team GO Rocket stjal fra PokéStops, hvilket også betød at de stjal æg. Bekymret for at de ville klække æggene og gøre disse Pokémon til Skygge Pokémon, var han fast besluttet på at redde så mange æg som muligt, før Team GO Rocket får fingrene i dem.

Endnu mere bekymrende kunne han bekræfte at være stødt ind i kvinden fra de afkrypterede billeder: Sierra. Han fortalte mig, at efter at have reddet nogle æg, var Sierra dukket op og latterliggjort hans redningsmission, hvilket havde tiret Spark yderligere. Han udfordrede hende til en kamp, men hans impulsivitet gav bagslag. Hans naturlige instinkt med at gå ud og beskytte disse æg, havde efterladt ham fuldstændig ukampdygtig. Sierra havde bemærket at han ingen Poké Balls havde med, afviste Sparks udfordring, og sagde at hun ikke ville spilde sin tid inden hun forsvandt ind i skyggerne.

Spark fortalte mig, at Sierras tilstedeværelse virkede anderledes end andre Grunts han havde stødt på. Han var ikke intimideret af de Team GO Rocket Grunts han har mødt, men følte sig lille i Sierras nærvær. Den møde hun talte og bevægede sig, gav en følelse af at hun havde års erfaring og træning som var ham overlegent. Det virker som om at Team GO Rocket havde nogle formidable ledere alligevel.

Spark returnerede Rocket Radar'en, som stadig fejlede efter Blanches justeringer. Blanche var selvfølgelig ikke glad ovenpå sin kollegas eventyrer, men vidste at hans brug af prototypen havde givet yderligere indsigt i hvad der kunne stå bag fejlen. De to begyndte at arbejde sammen, for at finde kilden til fejlen.

Siden vores Team ledere har unikke styrker (og svagheder) mener jeg at samarbejde er vejen til success.

-Professor Willow