Professor Willow og Blanche (Team Mystic lederen) har testet den prototype du kunne læse om sidst , og er stødt på Team GO Rocket lederen Cliff. De var dog ikke klar til kamp (og Blanche viste sig fra sin ikke-særlig-leder side), så de trak sig tilbage. Læs hele Willows rapport på dansk lige her

Dato: 26/10-19
Emne: [Willow Rapport] Den første af mange Cliffhangers

Vi har haft første første møde med en Team GO Rocket leder i dag. Prototypen af Rocket Radar skulle testes. Blanche har været en integreret del af udviklingen af denne Prototype, så naturligt inkluderede jeg Team Mystic lederen for at assistere mig. Vi havde sat os op efter at teste dens muligheder for at gennemsøge efter elementer, men prototypen blev ved med at fejle, hvilket fik os til at blive sendt målløst rundt til tilfældige PokéStops. Blanche blev synligt irrititeret, hvilket som regel sker når tingene ikke går som de ellers er nøje planlagt til. Det var her at der skete noget uventet. Istedet for at vi fandt en af Team GO Rocket lederne, var der en af dem der fandt os.

En muskuløs mand med et særligt skæg formet som en Poké Ball, kom mod os. Cliff, præcis som han havde fremstået i de korrupte filer på min computer. Hans første ord var en advarsel, at vi var "Indtrængende på Team GO Rocket territorie". Hans fremtoning var ligeså fast og intimiderende som hans billede.

Han var tøvende for at kæmpe mos os, og bad os trække os tilbage i en overraskende venlig tone. Det var dog klart at dette var den eneste venlighed han ville vise os, og han ville ikke trække sig hvis han blev udfordret. Blanche stod som frosset til stedet. Jeg tog en hurtigt beslutning og vi vendte tilbage. Vi var ikke klar til kamp.

Sikkert tilbage på laboratoriet, bekræftede Blanche mine antagelser: Det var svært at fastslå den bedste fremgangsmåde ved vores møde med Cliff. Ovenpå frustrationen af at prototypen ikke virkede efter hensigten,var det tydeligt at Blanche havde brug for noget tid til at bearbejde situationen.

Vi må være mere forsigtige. Det virker til at vi ikke er de eneste der undersøger den nuværende situation.

—Professor Willow


Læs de andre to rapporter fra Professor Willow lige her

Rapport 1:  Professor Willow rapporterer om Mystiske Genstande

Rapport 2:  Professor Willow opdager Rocket Radar