En ny rapport er kommet ind fra Professor Willow, som denne gang kan fortælle om en mulig måde han har fundet, på hvordan man bruger de mystiske komponenter han fortalte om i sidste rapport , til at kunne søge efter og måske finde lederne af Team GO Rocket. Læs den oversatte version af hans oprindelige rapport nedenfor, eller den oprindelige engelske udgave i spillet. 

Dato: 24/10-19

Emne: [Willow Rapport] Tidlig Prototype af Rocket Radar

Vi kommer tættere på at finde en anden måde at bruge disse Mystiske Komponenter. Jeg har udviklet en prototype af noget jeg kalder Rocket Radar, ved at sammensætte flere af Komponenterne, men den fungerer ikke som den var tiltænkt. 

Jeg tror, at hvis jeg kan lave en funktionsdygtig prototype af denne Rocket Radar, kan vi måske være i stand til at bruge Team GO Rockets egen teknologi til at finde ud af hvor de gemmer sig. Mens det er relativt let at finde Team GO Rocket Grunts (De PokéStops de hacker, bliver bemærkelsesværdige fejlfarvede og har en fejl-lignende udseende), har vi haft svært ved at finde hvor Team GO Rocket lederne, eller endda Giovanni, gemmer sig. 

Disse Mystiske Komponenter indeholder nøglen til at få denne a rocket Radar til at virke. Jeg ved at vi kan finde ud af hvor Team GO Rockets højerestående medlemmer gemmer sig. Jeg må samle vores team ledere for at blive klogere på dette.