Pokébase Icon

Om Pokébase

Om Pokébase

Mike Jensen Cartoon Pokébase er udviklet, administreret, drevet og skrevet af Mike Jensen.
Pokébase er lavet for at hjælpe de danske Pokémon GO spillere, enten fordi de ikke mestrer det engelske sprog, fordi de hellere vil have de danske nyheder, eller fordi de gerne vil have en samling af nyheder og guides, på den måde som Pokébase leverer dem på.
Pokèbase bliver drevet friviligt, og de reklamer du finder rundt omkring på siden er der udelukkende for at betale den server der kører siden (og den lille sum det koster at beholde domænet).
Skulle vi på et tidspunkt nå til et punkt, hvor der er svimlende overskud vil der enten blive skruet ned for reklamerne, eller uddelt 'gaver' via konkurrencer - det tror jeg dog ikke folk skal forvente forløbigt da reklamer via Google ikke er noget man bliver rig af.

Vil du hjælpe?

Som det kører nu, har jeg ikke behov for hjælp til at skrive artikler og guides - det ville nemlig også kræve en del udvikling af siden, som skulle muliggøre dette, da Pokébase er bygget fra bunden.
Du kan dog hjælpe via den Discord server jeg har sat op, som skal fungere som et sted jeg kan bede om hjælp til artikler eller hvor folk kan foreslå guides.
Alternativt kan du hjælpe med lige at 'ping' mig, hvis du ser at jeg ikke har fået en nyhed ud, som virker stor nok til at den burde dukke op på siden. I værste tilfælde er jeg igang med at skrive den, og det går jo nok :)

Økonomisk støtte

Selvom der er reklamer på siden, er du mere end velkommen til at støtte økonomisk.
Økonomisk støtte kan give mulighed for at få optimeret servere, udvikle nye features eller andet.
Lige pt. kan du støtte via 10'er, eller via MobilePay ved at indtaste box84118 (inkl. "box") direkte i MobilePay.

Afsluttende ord

Det vigtigste for mig er at du finder siden bgbar og til hjælp. Gør du ikke dette, så kom endelig med ris, og hjælper den dig, modtager jeg med glæde også ros.
Ser du mig på gaden, med hovedet nede i Pokémon? Fortæl mig endelig hvis du påskønner den tid jeg lægger i det her, det vil med sikkerhed gøre min dag lidt bedre :)


Med venlig hilsen
Mike Jensen / DonBananMike