Pokébase Icon

Nuværende Æg

Nuværende Æg

Data på denne side kan ikke garanteres, da data om æg tager tid at samle. Data stammer oprindeligt fra TheSilphRoad Reaserchers.
Brug data med forbehold for fejl. Vær opmærksom på at data ikke nødvendigvis stemmer overens med igangværende events.

2km Æg

2km Æg

2km æg er noget man modtager ved at spinne Pokéstops og Gyms. Det kræver at man har plads til både æg og Pokémon, for at modtage det.

5km Æg

5km Æg

5km æg er noget man modtager ved at spinne Pokéstops og Gyms. Det kræver at man har plads til både æg og Pokémon, for at modtage det.

5km Æg

5km Æg (Adventure Sync Æg)

Disse 5km æg er noget man kan få når man får bonus for Adventure Sync. Det er bestemt ud fra hvor langt du er gået, hvilket slags æg du kan få (Hvis overhovedet noget). Det kræver at man har plads til både æg og Pokémon, for at modtage det.

7km Æg

7km Æg

Disse æg er udelukkende nogle du kan få ved at åbne gaver fra venner.Det kræver at man har plads til både æg og Pokémon, for at modtage det.

10km Æg

10km Æg

10 æg er noget man modtager ved at spinne Pokéstops og Gyms. Det kræver at man har plads til både æg og Pokémon, for at modtage det.

10km Æg

10km Æg (Adventure Sync Æg)

Disse 10km æg er noget man kan få når man får bonus for Adventure Sync. Det er bestemt ud fra hvor langt du er gået, hvilket slags æg du kan få (Hvis overhovedet noget). Det kræver at man har plads til både æg og Pokémon, for at modtage det.

Strange Egg (12km Æg)

Strange Egg (12km Æg)

Strange Eggs, eller Rocket Eggs, er æg man modtager når man slår en Team Rocket leder. Strange Eggs kræver 12km for at klække. Det kræver at man har plads til både æg og Pokémon, for at modtage det.

Data på denne side er baseret på data fra Leekduck

Donér til Pokébase via MobilePay

Donér til Pokébase
Du kan også indtaste box84118 (inkl. "box") direkte i MobilePay

Mest læste

Verdant Wonders i Pokémon GO: En Eventyrlig Rejse i Junglen

Ikke længere muligt at indløse koder in-game

Kryds kalenderen af. Næste fællesskabsdage planlagt

Flere artikler!