I går kom en felt rapport ud fra Professor Willow. Rapporten beskriver hvordan Professoren har opdaget nogle mystiske objekter, som Team GO Rocket taber når de besejres, som han mener bruges til at overtage PokéStops og indsamle ressourcer. 

Det er værd at bemærke, at disse objekter endnu ikke er til at få fat i for os, og vil kræve en opdatering af app'en. 

Opdatering: Nedenfor ses en direkte oversættelse af Professorens rapport. 

Dato: 22/10-19

Emne: [Willow Rapport] Mystiske genstande

Under mine undersøgelse af disse overtagelser, er jeg stødt på nogle underlige objekter, som Team GO Rocket Grunts har tabt efter et nederlag i kamp. For denne rapport skyld, vil jeg referere til dem som Mystiske Komponenter. Ydersiden af disse objekter virker til at være konstrueret af en form for metal legering, og de er kolde at berøre. Glasskærmen udsender en lyslilla farve. Jeg rørte ved skærmen på en af dem, for at se om den ville reagere, men intet skete. 

Jeg havde på fornemmelsen, at Team GO Rocket Grunts brugte disse enheder til at overtage PokéStops og indsamle ressourcer. Baseret på hvad jeg ved indtil nu, om disse fundne Mystiske Komponenter, ser det ud til at de netop tjener dette formål. Men taget i betragtning hvor avanceret denne teknologi er, må der være endnu et formål med dem. Jeg har arbejdet på noget i mit laboratorium, med hjælp fra Team lederne, og jeg tror at vi vil være i stand til at bruge disse komponenter, til at finde frem til hvor Team GO Rocket gemmer sig. Jeg må fortsætte min forskning. Vil skal til bunds i denne sag. 

- Professor Willow