Special Research er en form for historie missioner i Pokémon GO. En opgave i Special Research er en del af en hel mission.

Læs her om den eneste hele mission i Pokémon GO, indtil videre:

Special Research - En mytisk opdagelse (Guide ikke lavet endnu) 

Hvad er det? 

Kort fortalt er Special Research opgaver som alle trænere modtager af Professor Willow, og som man så kan klare I sit eget tempo. 

Det består af flere segmenter, f.eks. består En mytisk opdagelse af 8 segmenter, og de bliver ifølge Niantic sværere og sværere jo længere man kommer. 

Special Research er en måde, vi som trænere kan have noget andet at jagte end blot tilfældige Pokémon, og via dette få en belønning. 

Hvad gør det

Special Research er en måde du kan prøve kræfter med specifikke opgaver, og via dem blive belønnet heraf. 

Hvis du ikke ønsker at udføre dem, kan du blot lade være. Du skal dog tænke på, at det eventuelt kan betyde at du ikke kan fylde hele dit Pokèdex. Hvilket er lidt en skam, når det nu handler om at "Catch 'em all". 

Hvordan klarer man det

I dit nedre venstre hjørne, umiddelbart over "nearby", finder du en kikkert eller Professor Willows ansigt. Ved at klikke på det, vil du blive mødt af Research billedet. 

Her er der to faner. Field og Special, sørg for at stå på Special. 

Field kan du læse om her: Field Research - Det basale

Såfremt du har en opgave igang, eller mulighed for at starte på én, vil du kunne se forskellige opgaver stående. Det kan f.eks. være "Transfer 5 Pokémon". 

Som du udfører opgaverne, vil du kunne se dit fremskridt under opgavebeskrivelsen. Når opgaven er fuldført kan du trykke Claim, og derved få XP. Når du har klaret alle opgaverne i et segment, skal du trykke Claim på din belønning I bunden af Special Research billedet. 

Hvis du stadig har spørgsmål, så spørg på Facebook. Enten spørg Pokébase, eller i dine lokale grupper. Folk vil som regel gerne hjælpe. 

 

Held og lykke!