Eevee havde i første generation 3 udvikler: Vaporeon, Flareon og Jolteon. Da anden generation blev introduceret tilbage i starten af 2017, kom der to mere til puljen.
Har du endnu ikke brugt 'navne-tricket', så kan du fuldstændig styre hvordan din Eevee udvikler sig.

Generation 1

Da spillet kom ud, gik der hurtigt rygter om at man kunne styre hvordan man udviklede Eevee til de forskellige udviklinger. Teorierne var mange, men som tiden gik, viste det sig at én af dem holdt stik: 'Navne-tricket'.

Det går ud på at du, inden du trykker "Evolve", omdøber din Eevee på følgende måde:

Det er vigtigt at understrege, at dette trick kun virker én gang pr udvikling! Har du tidligere udviklet en Eevee, uden at omdøbe den, og fået f.eks. Jolteon, kan du stadig omdøbe din yndlings Eevee til "Sparky" og få en Jolteon mere. Men når du først har brugt navne-tricket til at få Jolteon, så kan du ikke længere bruge det til at udvikle til samme pokémon.

Hvorfor de navne?

Tilbage i første sæson af Pokémon serien, mødte Ash en dreng der havde en Eevee Han ville ikke have den, fordi hans tre større brødre blev ved med at presse ham til at udvikle den til en af de udviklinger de havde; Jolteon, Vaporeon eller Flareon. De tre brødre hed respektivt Sparky, Rainer og Pyro. Derfra navnene.

Generation 2

Da generation 2 kom, fulgte to yderligere Eevee udviklinger med: Espeon og Umbreon. Hvor vi før kun havde muligheden for at få en Fire, Electric eller Water type Eevee udviklinger, har vi nu også muligheden for at få en Dark og en Psychic Type udvikling.

Navne tricket fulgte med til næste generation også. Og såfremt man ikke har brugt det til Espeon eller Umbreon endnu, kan man omdøbe til følgende:

Generation 4

Med generation 4 (Sinnoh), kom to nye Eevee udviklinger til: Leafeon og Glaceon. Dermed er der med Sinnoh tilføjet en Grass og en Ice Type Eeveelution til familien.

For at få en af disse to, skal du med navntricket bruge:

Uden navnetrick

Ved ikke at benytte navne tricket, er udviklingen ganske tilfældig. Men kun mellem de tre udviklinger fra Generation 1 : Jolteon, Vaporeon og Flareon. Ønsker man sig at få enten Espeon, Umbreon, Glaceon eller Leafeon uden at gøre brug af at omdøbe sin Eevee (Eller hvis man allerede har brugt det navn én gang), kan man kun opnå det på følgende måder:

For de to fra Johto regionen (Generation 2) Vælg den Eevee du vil udvikle, til at være din Buddy, og gå 10 km i træk med den. (Du skal modtage 2 candy).
Derefter udvikler du den, uden at skifte Buddy .

  • Udvikler du den om dagen (når det er lyst i spillet), får du Espeon
  • Udvikler du den om natten (når det er mørkt i spillet), får du Umbreon

For Sinnoh udviklingerne er det kun muligt at få POKE_glaceon_471 og POKE_leafeon_470 på én bestemt måde (udover navnetricket); Ved at udvikle POKE_eevee_133 mens man er i nærheden af en Mossy Lure (for POKE_leafeon_470 ) eller en Glacial Lure (for POKE_glaceon_471 ) - Vær opmærksom på at silhuetten (Eller billedet) på Evolve knappen skal ikke vise et spørgsmålstegn, men den af de to du vil udvikle - ellers mener spillet ikke du er tæt nok på stoppet med det aktive Lure modul. Prøv eventuelt at genstarte app'en, hvis du er lige ved stoppet.

Denne guide vil blive opdateret, såfremt fremtidige Generationer gør en opdatering aktuel (Sylveon i Generation 6 f.eks.).

Held og lykke, med at få den Eeveelution du vil have!