Eevee havde i første generation 3 udvikler: Vaporeon, Flareon og Jolteon. Da anden generation blev introduceret tilbage i starten af 2017, kom der to mere til puljen.
Har du endnu ikke brugt 'navne-tricket', så kan du fuldstændig styre hvordan din Eevee udvikler sig.

Generation 1

Da spillet kom ud, gik der hurtigt rygter om at man kunne styre hvordan man udviklede Eevee til de forskellige udviklinger. Teorierne var mange, men som tiden gik, viste det sig at én af dem holdt stik: 'Navne-tricket'.

Det går ud på at du, inden du trykker "Evolve", omdøber din Eevee på følgende måde:

  • Pyro: Flareon
  • Sparky: Jolteon
  • Rainer: Vaporeon

Det er vigtigt at understrege, at dette trick kun virker én gang pr udvikling! Har du tidligere udviklet en Eevee, uden at omdøbe den, og fået f.eks. Jolteon, kan du stadig omdøbe din yndlings Eevee til "Sparky" og få en Jolteon mere. Men når du først har brugt navne-tricket til at få Jolteon, så kan du ikke længere bruge det til at udvikle til samme pokémon.

Hvorfor de navne?

Tilbage i første sæson af Pokémon serien, mødte Ash en dreng der havde en Eevee. Han ville ikke have den, fordi hans tre større brødre blev ved med at presse ham til at udvikle den til en af de udviklinger de havde; Jolteon, Vaporeon eller Flareon. De tre brødre hed respektivt Sparky, Rainer og Pyro. Derfra navnene.

Generation 2

Da generation 2 kom, fulgte to yderligere Eevee udviklinger med: Espeon og Umbreon. Hvor vi før kun havde muligheden for at få en Fire, Lightning eller Water type Eevee udviklinger, har vi nu også muligheden for at få en Dark og en Psychic type udvikling.

Navne tricket fulgte med til næste generation også. Og såfremt man ikke har brugt det til Espeon eller Umbreon endnu, kan man omdøbe til følgende:

  • Sakura: Espeon
  • Tamao: Umbreon

Tilfældig udvikling

Ved ikke at benytte navne tricket, er udviklingen ganske tilfældig. Men kun mellem de tre udviklinger fra Generation 1: Jolteon, Vaporeon og Flareon. Ønsker man sig at få enten Espeon eller Umbreon, uden at gøre brug af at omdøbe sin Eevee, kan man kun opnå det på følgende måde:

Vælg den Eevee du vil udvikle, til at være din Buddy, og gå 10 km i træk med den. (Du skal modtage 2 candy).
Derefter udvikler du den, uden at skifte Buddy.

  • Udvikler du den om dagen (når det er lyst i spillet), får du Espeon
  • Udvikler du den om natten (når det er mørkt i spillet), får du Umbreon


Denne guide vil blive opdateret, såfremt fremtidige Generationer gør en opdatering aktuel.

Held og lykke, med at få den Eeveelution du vil have!