Med den ny Pokémon GO Plus + , kan man både spinne stops og fange Pokémon i lommen, mens man f.eks. går tur med sin bedre halvdel, handler eller så mange andre ting, der ikke opfordrer til at have hovedet nede i telefonen.

Men med den nye Pokémon GO Plus +, kan man - som noget nyt - bruge Great Balls og Ultra Balls, i stedet for kun de klassiske Pokéballs. 
Så er du ved at løbe tør for de almindelige røde Pokéballs? Så hop ind i indstillinger, og skift til at bruge Great Balls eller Ultra Balls. På den måde kan du fange i længere tid, og ikke altid skulle have 500+ røde Pokéballs, når du skal være klar til at bruge din GO Plus.

I modsætning til den originale Pokémon GO Plus, kan denne nye + enhed fange Pokémon og spinne stops, uden du behøver at trykke på knappen. Du kan altså bare have den liggende i lommen når den først er forbundet, og så spiller den for dig - perfekt til når man handler, kører bil eller går en tur med familien.

Som noget andet nyt, så kan den nye enhed også holde øje med din søvn, hvis du forbinder med Pokémon Sleep , som er en seperat app.


Når du forbinder den første gang, skulle du gerne modtage en særlig Snorlax.

Vær opmærksom på at alle plus enheder til Pokémon GO, inklusiv de uoriginale, kun holder forbindelsen i en time, inden de skal forbindes igen.

Den kan købes hos Proshop