MewTwo er klart en af spilles absolut stærkeste Pokémon, som fremragende generalist og stærkeste Psychic Pokémon. 

Det optimale hold

MewTwo kan have fire forskellige Charge Moves; Hyper Beam, Shadow Ball, Psychic og Focus Blast. Med de tre førstnævnte, er det bedst at bringe en hær af Tyranitars i spil. Helst med Bite og Crunch, men Bite og Stone Edge går også an. Kan du ikke stille med 6 Tyranitars det er kampklare, så fungerer Gyarados med Bite og Crunch også glimrende. 

Skulle MewTwo have Focus Blast, så vil du ikke sende dine Tyranitars i ringen. Tyranitar er svag overfor Fighting, og Focus Blast vil sende hver og én af dine Tyranitars til tælling. Derfor er det værd at kigge på MewTwos andre svagheder, udover dark: Bug og Ghost. 

Det bedste valg mod MewTwo med Focus Blast vil være Gyarados med Bite og Crunch. Derefter kan du tage fat i Houndoom med Snarl og Foul Play, Scizor med Fury Cutter og X-Scissor eller Pinsir med samme moveset. Gengar med Hex og Shadow Ball er også ganske brugbar. 

Andet god info

MewTwo har en Raid CP på 49.430 og kræver et EX Raid Pass for at få adgang til raidet. 

Når MewTwo skal fanges, så er Max CP for level 20 (uden vejr bonus) 2.275 og med vejrbonus skulle den ligge på 2.844.

MewTwo har utrolige 6% Base Capture Rate I level 20. Det giver omkring 47% sandsynlighed med Golden Razz, Excellent og Curve Ball. 

 

Held og lykke, trænere