I fejringen af 7 år med Pokémon GO, tilføjede Niantic en ny feature til spillet, hvor vi kan konkurrere mod hinanden på en ny måde. Nemlig ved at sammneligne Pokémon.

Hvad er PokéStop Showcases?

PokéStop Showcases er en ny måde at konkurrere dine Pokémon, i udvalgte Pokéstops. Det skifter for hvilke PokéStop og hvilke Pokémon der konkurreres om og på. Men når du ser et logo over et PokéStop, som på første billede nedenfor, kan du åbne det, trykke på "Showcase" og se hvilken Pokémon der er i konkurrence og hvem der pt fører på det PokéStop.


Du kan også tilføje din egen Pokémon i showcasen, og se om din er den største (eller hvis der i fremtiden konkurreres på andet).

Du kan desuden skifte din Pokémon ud, hvis du fanger en større Squirtle, eller den Pokémon der nu konkurreres om i den periode du konkurrere med. Følg med i hvor godt din Pokémon klarer sig i konkurrencen, ved at kigge i "Pokémon in Showcases" i bunden af dit "Today" billede.

Hvad kan man vinde?

Ender din Pokémon som bedst placeret i konkurrencen, er der XP, Stardust, TM, Lucky Egg og andet i belønning. Der er også belønning til andenpladsen og de efterfølgende pladser, men dog mindre og mindre jo længere fra førstepladsen man kommer.

Vær opmærksom på at hvilke PokéStops og hvilke Pokémon der konkurreres i, skifter løbende. Ligesom de primært vil være bundet til Events.

Held og lykke derude trænere!