Du har måske hørt nogle andre trænere fortælle dig, at vejen til at fange 10 Ghost Type Pokémon til din Research Opgave, er ved at finde en Nest der spawner f.eks. Gastly eller Shuppet. Men hvad er en nest, og hvordan finder man dem?

Nests er noget som hurtigt blev opdaget af spillerbasen, og er områder som spawner bestemte Pokémon. 
Disse områder er oftest parker, da det er krævet af Pokémon GO, at området er defineret som en Park på det der kaldes Openstreetmap .

En nest vil så spawne en bestemt Pokémon, taget ud af de mulige nest Pokémon (ikke alle Pokémon 'nester') i 2 uger, inden der sker hvad der kaldes en 'Nest Migration', hvor det skifter hvilke Pokémon der spawner i hvilke nest områder. Disse Pokémon vil ikke være de eneste der spawner i området, men vil have en større tendes til at dukke op på Spawnpunkterne, indenfor det markerede område.

Et Spawnpunkt er et punkt hvorpå en Pokémon spawner i et givent tidspunkt. Det kan være at et spawnpunkt altid spawner en Pokémon hver time, i det 35. minut af timen, hvor et andet spawner et hver time, i det 3. minut. Det er forskelligt fra spawnpunkt til spawnpunkt.

Nest Migrationer foregår i lige uger, natten til torsdag klokken 00.00 UTC (Klokken 02.00 i Danmark om sommeren, og 01.00 om vinteren) - Se næste tidspunkt for hvornår Nests skifter her .

Der findes ikke et kort der viser alle nests i spillet, og hvad de indeholder. Der må vi betro os til hinandens evner til at dele den viden vi opnår hver 14. dag. Denne viden deles på forskellige steder på nettet, og her på Pokébase er jeg fortaler for The Silph Road's Nest Atlas


God jagt!