Vær venligst opmærksom på, at Niantic ikke har fortalt meget om hvad det kræver at modtage et EX Raid pass. Derfor vil noget af denne guide være baseret på spekulationer.

Der skal raides

En ting vi ved med sikkerhed, er at det kræver at du har vundet et almindeligt Raid (Tier 1 - 5) på det Gym som bliver udvalgt til at afholde et EX Raid.

Yderligere ved vi også, at jo flere raids du har deltaget i (ikke kun på det givne Gym), desto større chance har du for at modtage et EX Raid Pass.

Derfor er det en god idé at bruge dit Free Raid Pass (Det orange Raid Pass) hver dag. Skulle du glippe en enkelt dag, kan du bruge dit Pass fra den foregående dag, dagen efter. Når du så spinner et Gym næste gang, modtager du et nyt Free Raid Pass, som du kan bruge samme dag, eller dagen efter.

Guld Gym Badges

Vi ved at det kræver at du har raidet på et gym, og vi ved også at det kræver at du har raidet 'meget'. En anden ting vi med sikkerhed kan sige, er at det forhøjer dine chancer for at modtage en invitation (såfremt du har raidet på et Gym der udvælges til et EX Raid), jo højere dit Gym Badge niveau er for det specifikke Gym.

Gå derfor efter at få dine Gym Badges i Guld, i de Gyms hvor du raider. Der kan man med fordel gå efter at få guld Gym Badges i en hvis radius af hvor man spiller mest, f.eks. sin hjemmeadresse, og deltage i Raids i de Gyms.

Let tilgængelighed til Gyms

Det sidste vi ved definitivt om fordelingen af EX Raids, er at Niantic går efter at holde EX Raids i Gyms som ligger i parker. Dette gør de for at tilgængeligheden for trænere er god, og nok også for at der ikke står 40 trænere til et EX Raid på uhensigtsmæssige steder.

Har du en lokal park med et eller flere Gyms, så sørg for at få bragt dine Gym Badges på det/de Gyms så højt som muligt, og få raidet der med jævne mellemrum.

Mængde af trænere

Det virker som om, at Niantic har nedjusteret mængden af invitationer der sendes ud til hvert EX Raid. Dette kan betyde, at mængden af trænere der skal raide på et Gym, før det kan have et EX Raid, er faldet.

Det er dog stadig en god idé at sørge for, at en del forskellige trænere raider på et Gym, da det er usandsynligt at et Gym hvor kun 5 forskellige trænere raider, vil kunne modtage et EX Raid.

 

Dele af dette er ikke bekræftet af Niantic, og skulle du sidde med erfaringer der kan enten bekræfte eller afkræfte nogle af disse punkter, så må du endelig fortælle om dem på Pokébases Facebook side.

 

Held og lykke i jagten på EX Raids, trænere!