Field Research er en ny måde du kan få belønninger i spillet på. Klar små opgaver og bliv belønnet for dem. 

Sådan får du dem

Field Research får du ved at spinne et PokèStop. Når du spinner et PokèStop vil der komme en lille notits i højre hjørne der siger "New Field Research". Bemærk at du ikke får Field Research ved at spinne et Gym, kun ved almindelige PokèStops. 

Du får den samme Field Research opgave fra det samme PokèStop hele dagen. Såfremt du klarer opgaven, kan du ikke få en ny opgave fra dette PokèStop før næste dag. Sletter du opgaven (se nedenfor), vil du få den samme opgave, hvis du spinner det samme PokèStop igen. 

Hvis du allerede har 3 Field Research opgaver liggende, kan du ikke få en ny. Man kan maksimalt have 3 opgaver liggende på èn gang, og derfor kræver det at du sletter en af de eksisterende, såfremt du vil have en ny. Det gør du ved at trykke på skraldespanden i øvre højre hjørne på hver opgave.

Du kan klare ligeså mange Research Opgaver du har lyst til, og mulighed for (afhængig af hvor mange PokèStop du har I nærheden), om dagen. Kun den første om dagen vil dog give dig et 'Stamp'. 

Arbejd dig mod et Breakthrough

For hver dag du klarer en Field Research task, får du et 'Stamp'. 

Stamps får du kun af at klare Field Research, ikke Special Research

Når du har 7 stamps, vil du nå et Research Breakthrough, og belønningen til et sådan kan være at møde en legendarisk Pokémon som du kan fange. 

Værd at bemærke

De opgaver der handler om f.eks. at ramme Nice, eller Great kast, der vil det også tælle hvis du rammer 'bedre'. Så skal du ramme Nice, tæller det også hvis du rammer Great og Excellent, og skal du ramme Great tæller det også hvis du rammer Excellent. 

At ramme Nice/Great/Excellent eller Curveballs tæller også hvis Pokémon'en ikke bliver fanget, både af bolden eller under hele forsøget. 

Det er et krav at være level 5 eller højere, for at kunne være med i Special Research.

At spinne Gyms tæller til opgaver om at spinne X antal PokèStop. Desuden kan man spinne de samme Gyms/PokèStop flere gange hvor den tæller op,  så længe der er gået tid nok, til at se kan spinne igen. 

Hverken at klække æg, eller at udvikle, tæller mod 'Fang x antal....' type opgaver. Desværre er der intet sted gærdet er lavt, i forhold til 'Fang en dragon type Pokémon'. 

Ved du at du ikke har tid til at spille i morgen? Afvent med at trykke 'Claim' på en af dine klarede Field Researches. Tryk efter midnat og så skulle du gerne få et Stamp på den dag også. 

Et Gym du ikke har spundet før, tæller ikke med i 'Spin x antal nye PokèStop'. Tilgengæld vil den med det samme tælle 1 op, hvis du får opgaven fra et PokèStop du ikke har spundet før. 

Du kan ikke få nye Field Research opgaver, hvis din taske er fuld. Du kan dog godt 'claim' din belønning, selvom den er fuld. 


Field Research spænder over mange forskellige opgaver, f.eks. at ramme x antal kast Nice med curveball, til at fange 3 Pidgey eller Murkrow. Se listen (der stadig vokser) i guiden: Field Research - Opgaverne