For at kickstarte Historie sektionen af denne side, vil jeg fortælle om min erfaring med Ho-Oh indtil videre.

Ho-Oh har en BCR (Base Capture Rate) på 2%, hvilket er det samme som bl.a. Lugia, men også de legendariske bæster.

I sin tid da Lugia var her, var min succes yderst begrænset. Jeg fik givet vis kun raidet den 6 gange, men det var først på mit 6. forsøg at jeg fangede den. Heldigvis for mig, var den på 96% IV med 15 i Attack.

Så selvom jeg tydeligt har kunne se mine 'evner' (eller held) forbedres gennem de andre legendariske, afsluttende med Raikou hvor jeg fangede de første 5 i streg, frygtede jeg lidt at jeg ville ende ud i samme problem med Ho-Oh som jeg havde med Lugia.

Niantic meldte jo ganske pludseligt og overraskende ud, at Ho-Oh ville dukke op som Raids, så den samme morgen hvor det startede i Danmark, fandt jeg mit første Ho-Oh raid, og fik kæmpet den ned (sammen med en masse spoofere og to andre ved gymmet).

Det viste sig heldigvis at mit held (eller eventuelt mine evner) var forbedrede siden Lugia. Jeg fangede den efter et par bolde, og selvom IV ikke var værd at skrive hjem om, var det en fed følelse.

Her, 6 (og en halv) dage senere, har jeg svært ved at tilskrive min 100% Catch Rate rent held. 7 ud af 7 er det blevet til, senest en på 96% IV (Igen 15 i attack). 

Hvad gør jeg bedre end tilbage i sommers? 
Jo, jeg er blevet en del mere tålmodig når den skal fanges. Jeg gør brug af "ProdigiesNation tricket" hver gang, uanset hvor lav IV den er (Pinap til de lave, men de skal jo stadig fanges). Udover det, er det svært at sige. 

Hvordan ser jeres Catch Rate ud på Ho-Oh? Og kan I se en tydelig forbedring siden i sommers hvor vi Raids kom?

 

Tak fordi du læste med.

DonBananMike