Så er det næsten op over. 
I morgen går det løs, og vi skal opsummere, ikke bare årets, mens årtiets fællesskabsdage, med et event der varer i to dage, men i segmenter.

Der er mange forskellige tidspunkter, og ting der gælder på forskellige tidspunkt. Så lad os gennemgå dem.

Hvornår er eventet?

Eventet sker i weekenden, og løber fra lørdag klokken 09.00 til søndag klokken 21.00. Forskellige ting er gældende på forskellige tidspunkt, så slå det op nedenfor, hvis du er i tvivl.

Link til event:  December Fællesskabsdage 2019

Hvornår kan vi udvikle og få de særlige angreb?

De særlige angreb er aktive fra lørdag 09:00 HELE TIDEN Frem til søndag klokken 21.00.
Det er en god idé ikke at udvikle for tæt på hver kant af tidsperioden, da gps fejl i så fald kan betyde at man ikke får de særlige angreb.

Kan skygge Pokémon få de særlige angreb?

Nej.
Frustration vil altid overskygge andre særlige angreb, og udviklede Pokémon kan ikke få særlige Charge angreb.
Her er Tyranitar en undtagelse, da Tyranitar får en særligt Fast angreb. Dermed kan man godt få Skygge Tyranitar med Smack Down , som den eneste til dette event.

Hvilke Pokémon er med, og med hvilke angreb?

Det kan du se en oversigt over her, inklusiv mine anbefalinger for hvad der er værd at gå efter:  Oversigt Over Tidligere Fællesskabsdages Særlige Angreb

Hvad er der af forskelle de to dage?

Lørdag og søndag indeholder forskellige Pokémon i æg man kan få. Få overblikket her:  Decembers Fællesskabsdag i Detaljer

Kan man bruge TMs til at få særlige angreb?

Nej, det kan man desværre ikke.
Særlige angreb kan man kun få ved at udvikle sig til den Pokémon der har det særlige angreb, eller fange den under eventet.

Kan rensede (Purified) Pokémon lære særlige angreb?

Ja, det kan de!
Hvis man udvikler en renset Pokémon, til en Pokémon der modtager et særligt angreb under eventet, vil den få det særlige angreb.
Særlige angreb vil overskrive det angreb der er på første Charge Angreb plads (hvis man har tilkøbt et Charge angreb mere).
Dermed vil det altid overskrive Return, som er det særlige rensede angreb.
Igen er Tyranitar en undtagelse, da Tyranitars særlige angreb er et Fast angreb, og den dermed er den eneste der kan have både sit særlige angreb og Return.

Hvordan får jeg en Eevee der kan lære Last Resort?

Alle Eevee man fanger under eventet vil kunne Last Resort. Udover det, vil alle Eevee der klækker fra æg opsamlet under eventet, kunne Last Resort.
Alle Eevees man udvikler (eller 'Eeveelutions' man fanger) under eventet kan Last Resort. 
Dette er inklusiv Glaceon og Leafeon .!

Eevee og de 10 kilometer

For at Eevee kan udvikle sig til Umbreon og Espeon (og du har brugt navnetricket ), kræver det at man går 10km med dem, og udvikler dem mens de er sat som buddy. Man kan sagtens gå de ti kilometer (husk at man skal modtage 2 candy, så 7km + 3km er ikke nok!) inden eventet, så længe man sætter den som buddy inden man udvikler.

Info om Pichu, Pikachu og Raichu

Alle Pichu der udvikles til Pikachu (inklusiv dem med hat), vil lære angrebet Surf, hvis de udvikles under eventet.
Pikachu der fanges vil kunne angrevet Surf.
Pikachu der videreudvikles til Raichu vil glemme angrebet Surf, da det er Pikachu og ikke Raichu der har et særligt angreb til eventet.

Hvornår er der forlængede Lure Moduler?

Lure moduler varer kun længere lørdag og søndag mellem 11 og 14. Alt andet tid af eventet vil de vare 30 minutter som normalt.

Hvis min Skygge Pokémon har to Charge Angreb, kan den så lære Frustration og et særligt angreb?

Nej.
Begge angreb vil prøve at placere sig på plads 1, og Frustration trumfer alle andre angreb. Derfor kan en Skygge Pokémon ikke lære særlige angreb, uagtet om den har en eller to Charge Angreb pladser.

Er det særlige æg de Pokémon kommer i?

Som du kan se her:  Decembers Fællesskabsdag i Detaljer , så er der særlige æg til eventet. Men disse Pokémon vil være i æg som de normalt er i. Så alle disse vil ikke være at finde i f.eks. 2km æg. Larvitar f.eks. vil være at finde i 10km æg, præcis som den plejer. Der vil også være andre æg under eventet. Man må formode at de eventspecifikke æg vil være hyppigere end normalt.


Flere spørgsmål?
Stil dem gerne på facebook, så kan vi blive klogere sammen :)

God jagt, og hav nogle gode fællesskabsdage.