Har du siddet på en god Larvitar du ærgrede dig over ikke kunne få Smack Down ved at udvikle den til Tyranitar? Eller manglet en Last Resort Umbreon til det perfekte PvP hold? 

Frygt ej! December er på vej! 

Ligesom sidste år, vil der til dette års sidste Fællesskabsdag, være en form for opsamling, men denne gang er det dog også lidt med fra året før!

Eventet bliver hurtigt lidt rodet, da det er inddelt i flere segmenter, men vil prøve at fremstille det på overskuelig vis. 

Lørdag d. 14. December

Lørdagen starter Fællesskabsdagene, og er inddelt i to perioder, et "hekdagsarrangment" fra 09.00 til 21.00, og et 3 timers arrangement fra 11.00 til 14.00

Klokken 09.00 til 21.00 , vil der være særlige spawns, særlige raids og særlige æg. 

I spawns kan man forvente følgende Pokémon: Totodile, Swinub, Treecko, Torchic, Mudkip, Ralts, Slakoth, Trapinch, Bagon, Turtwig og Chimchar. Altså alle Pokémon fra dette års Fællesskabsdage. 

I Raids kan man I løbet af de tolv timer kæmpe mod og fange følgende Pokémon: Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Eevee, Dratini, Chikorita, Cyndaquil, Mareep, Larvitar og Beldum. Om disse er eneste i Raids (udover Tier 5) vides ikke. Ligesom man heller ikke ved hvilke Tiers de vil være at finde i.

Yderligere kan man i æg, opsamlet i den 12 timers periode, klække disse Pokémon: Bulbasaur, Charmander, Pikachu, Dratini, Totodile, Mareep, Swinub, Larvitar, Treecko, Torchic, Slakoth og Bagon. 

Udvikler du en Pokémon der tidligere har haft en Fællesskabsdag, vil det eksklusive angreb være tilgængeligt i de 12 timer (begge dage). Dette er alle Pokémon der har haft Fællesskabsdage, helt tilbage fra den første med Pikachu (der dog ikke har et særligt udviklingsangreb, da den selv, og ikke Raichu, fik Surf). Jeg vil prøve at finde tid til at lave en oversigt over alle de Fællesskabsdages særlige angreb der har været. Men kan du ikke vente, kan du se alle Fællesskabsdage her

Indenfor disse 12 timer, vil der så yderligere være et 3 timers event.

Eventet løber fra 11.00 til 14.00 og byder på følgende spawns: Totodile, Swinub, Treecko, Torchic, Slakoth og Bagon. Disse vil nok helt erstatte de ellers ændrede Spawns for det længere omkringliggende event.

Yderligere får vi dobbelt stardust på fangster, dobbelt XP på fangster og halv distance på alle æg der placeres i Incubators i de tre timer.

Søndag d. 15. December

Tredje søndag i advent er det igen tid til at fejre det suveræne Pokémon GO fællesskab, og det starter, som dagen før, klokken 09.00 om morgenen, og fortsætter frem til klokken 21.00, igen med et afbrud klokken 11.00 til 14.00. 

12 timers eventet fra 09.00 til 21.00 , indeholder, ligesom dagen inden, spawns, raids og æg. Af spawns skulle igen være alle fra dette års Fællesskabsdage: Totodile, Swinub, Treecko, Torchic, Mudkip, Ralts, Slakoth, Trapinch, Bagon, Turtwig og Chimchar. 

Og I Raids skulle der igen være alle Pokémon fra sidste års Fællesskabsdage: Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Eevee, Dratini, Chikorita, Cyndaquil, Mareep, Larvitar og Beldum.

I æg vil der dog om søndagen være byttet lidt, og æggene vil indeholde Pokémon fra begge års Fællesskabsdage i andet halvår (Juli - November): Squirtle, Eevee, Chikorita, Cyndaquil, Mudkip, Ralts, Trapinch, Beldum, Turtwig og Chimchar. 

Igen vil det dog være muligt at udvikle under alle 12 timer, og få de særlige angreb fra begge års Fællesskabsdage. 

Det korte event fra 11.00 til 14.00 , vil om søndagen indeholde følge de Spawns: Mudkip, Ralts, Trapinch, Turtwig og Chimchar

Også denne gang giver det dog dobbelt stardust på fangster, dobbelt XP på fangster og halv distance på alle æg der placeres i Incubators i de tre timer.