Planen for September er lagt og frigivet, og mens vi tæller timer ned til hvad der virker som en torsdag med Mega Pokèmon debut, kan vi nu også se frem mod september der bliver fyldt med gamle kendinge og for nogle en ny Pokèmon! 

Research Breakthrough

Lad os starte med den  månedlange Breakthrough  kasse, som i september byder på Alolan Raichu, som, som bekendt, kan være Shiny

Som altid kører Research Breakthrough kassen fra d. første i måneden, altså 1/9 denne gang, klokken 22.00 dansk tid og fortsætter denne gang i en måned. Husk at det er tidspunktet du trykker Claim Breakthrough der bestemmer hvilken Breakthrough du får (hvis du claimer på en af de to ovennævnte datoer, er tidspunktet selvfølgelig afgørende). 

Legendariske Raids

Heatran er  som bekendt i Raids frem til d. tiende september klokken 22.00 , herefter tager Cresselia over og tager styringen (i  den nye Raid struktur som du bl.a. kan læse om her ) frem til fredag d. 18. september klokken 22.00.

Når Cresselia pakker sine ting, tager gode gamle Articuno over, en Pokémon som ikke har været i  Raids  i mere end 2 år, og som, ligesom de to andre legendariske Kanto fugle, har en særlig plads i mange træneres hjerter. En uge på toppen af nabolagets Gyms er nok for Articuno i denne omgang, og lader sig erstatte fra fredag d. 25. september klokken 22.00 af Zapdos som bliver frem til 2. oktober. Intet er meldt ud efter det, men mon ikke vi kan forvente en varm velkomst til den sidste af de tre Kanto fugle, Moltres herefter? 

Der vil, som de fleste nok forventer, finde en  Legendarisk Raid Time  sted hver onsdag mellem 18 og 19, som dedikerer alle ledige Gyms til den Pokèmon der kan kalde sig Tier 5 Raid Boss den pågældende uge. 

Spotlight Timer

September byder på intet mindre end 5 tirsdage, og dermed 5  Spotlight Timer.  

Alle spotlight timer finder sted mellem 18 og 19, byder på en Pokémon der spawner i større omfang end normalt (uden forhøjet Shiny rate), med flere Spawns og i timen vil der desuden være en bonus såsom dobbelt Candy fra fangster. 

De fem minievents lyder som følger:

  • 1/9 : Eevee + Dobbelt XP fra fangster
  • 8/9 : Houndour + Dobbelt Candy fra fangster
  • 15/9 : Tentacool + Dobbelt Candy for transfer til Professoren
  • 22/9 : Spearow + Dobbelt XP for at udvikle Pokémon
  • 29/9 : Skitty + Dobbelt Stardust for at fange Pokémon

GO Battle Night

Torsdag d. 24. september byder på et nyt slags event, når vi fra 18.00 til 23.59 vil tjene dobbelt stardust fra GO Battle League sejrer, fra at gennemfører hele kampsæt (5 dueller) og for at stige i Rank i  GO Battle League . Desuden vil man kunne kæmpe i hele 20 sæt i perioden, fremfor de normale 5 sæt. 

Victini Special Research

Var du ikke en af de trænere der havde købt GO Fest billet, vil du snart kunne få Victini

Vi får alle en ny Special Research i september, som ender ud i at belønne træneren med Victreebel såfremt man ikke har haft adgang til opgaven til GO Fest (altså var billet holder). Var man en af de mange millioner der havde billet til festen, vil man i stedet for Victini få candy til den i det punkt af den kommende Special Research. 

Jessie og James flyver væk igen

Når september lukker og slukker, vil Jessie og James, de to mytiske Rocket medlemmer, stige til vejrs for sidste gang i denne omgang. Det er altså med at være på udkig efter den ikonisk Meowth ballon, som de er velkendte for at rejse rundt i. 

Alle events nævnt her i nyheden bliver snarest muligt tilføjet til event siden.