Et event, med tilnavnet Lake Legends, kommer til Pokémon GO fra tirsdag d. 24. november klokken 22.00 dansk tid, og fortsætter til mandag d. 30. november klokken 22.00

Eventet byder først og fremmest på den famøse Lake trio: Uxie, Mesprit og Azelf i Tier 5 Raids. De vil være delt op i regioner som vi kender det fra sidst, så vi her i Danmark vil nyde godt af Mesprit. Det er dog værd at bemærke at vi kan fange de to andre her i Danmark ved hjælp af Remote Raids. 

Så det er altså tid til at finde sammen med trænere fra Asien, Oceanien og Amerika, så du kan få fingrene i henholdsvis Uxie og Azelf. Her kan bl.a. anbefales en app som PokéRaid ( Apple App Store / Google Play Butik )

Udover de raids vil vi kunne se frem til følgende:

  • Pokémon der findes nær søer såsom Psyduck, Goldeen, Magikarp, Surskit, Starly, Bidoof og Shellos vil være at finde i det fri, i æg og dukke op ved Incense.
  • Pokémon der findes med viden, følelser og vilje, såsom Abra, Machop og Ralts vil ligeledes være at finde i æg, det fri og fra Incense.
  • Desuden vil Goldeen kunne findes som shiny!
  • AR Mapping opgaver vil få en remake i deres belønninger - måske de går tilbage til gode belønninger som i de første timer, hvor det kunne være værd at samle på.
  • Event eksklusive Field Research opgaver vil være at finde i PokéStops omkring os.

God jagt!