I dag løftede Niantic sløret for mere info, om både de planlagte Raids fra distancen , men også for mange andre tiltag som indføres indenfor den nærmeste fremtid.

Bonus Field Research

For at sikre, at vi alle kan klare en opgave dagligt, vil vi fremadrettet få en ekstra Field Research opgave ved midnat. Har man allerede fyldt op med 3 opgaver, åbner der sig en fjerde plads til denne særlige opgave. 
Opgaverne vil ikke være ens med dem man kan finde i PokéStops , men vil være af en natur der uden tvivl skulle være mulig at klare fra hjemmet.
Har man ikke klaret gårsdagens bonus opgave, og har stadig 3 andre opgaver, kan man ikke få en ny. Man kan altså maksimalt have 4 opgaver på én gang. (3 af disse værende almindelige opgaver, 1 værende en bonus opgave)

Din Buddy har gaver med

For at sørge for, at vi alle har gaver at sende til venner, vil vores Buddy Pokémon snart hjælpe os yderligere.

Uagtet hvilket niveau du er venner med din Buddy på, vil den inden længe gå ud og finde gaver til dig, hvis du er ved at løbe tør. Et ikon vil blive vist ved din Buddy, når den har været ude og finde gaver til dig.

Hurtigere og lettere Power Up

I den kommende version, vil det - som vi kender det fra Rare Candy - være muligt at Power Up mere end et halvt level ad gangen. Skal man stige en Pokémon, som man har klækket i et æg, til level 40, kræver det at man Power Up 40 gange.
Dette vil være historie i den kommende udgave af spillet. Der vil man vælge hvor meget en Pokémon skal stige i level, og så gøre det på én gang.

Læg Incense i kø

Som det er nu, kan du sætte en Incense, Lucky Egg eller et Star Piece i gang, og så når det løber ud, kan du sætte et mere i gang. 
Fremover kan du, hvis du ved at du alligevel skal bruge mere end én, lægge flere i kø.

Helt præcist kan du sætte i kø i op til 24 timer for hvert item - men så er man vist også dækket godt ind.

Mindre makeover af kampscenen

Slutteligt nævnes det at der vil være en opdatering af 'Interfacet', når man er i kamp. Dette gøres for at have et mere konsistent design over appen. 
Både HP (liv) barer vil opdateres, men der vil også tilføjes Typer til (Trainer) Battle skærmen, og om hvorvidt angreb er Super Effective / Not Very Effective

Raids fra distancen

Som du kan læse her:  Mere info om Raids på afstand , vil det snart være muligt at raide hjemmefra. Og som det også nævnes, bliver det senere hen muligt at invitere venner til raids, hvorefter de så kan tage dem hjemmefra.

For at sparke disse raids i gang, vil der snart komme en Kasse i Shoppen, der tilbyder Remote Raid Pass. Men husk at det kræver de særlige Raid Pass, som vi i det mindste får mulighed for at prøve for en meget rimelig pris.

Alt i alt, er der mange interessante ting på vej - inklusiv et event du kan finde mere om her: Incense Dag

 

God jagt, træner!