Du har kunne læse om det tidligere, og nu er det næsten klart.

Distance Raids kommer til Pokémon GO! Raid hjemmefra med vennerne*, eller Raids du kan se i din Nearby

Corona Tiltag

Til at starte med, vil det fungerer ligesom almindelige Raids, blot med den ændring at du ikke behøver at være ved Gymmet.
Dette er for at hjælpe de folk, som enten har selvisoleret sig, eller hvor hele landet er lukket ned. I Danmark er vi, som de fleste nok ved, ikke lukket ned, men det anbefales stadig at holde sig meget hjemme og kun tage ud for nødvendige ting, eller tage ud i naturen uden at opholde sig tæt på andre.

Man vil i starten altså give almindelig mængde skade, og prisen vil være 100 Guld pr Remote Raid Pass (Som de særlige Raid Pass der giver adgang til Raids fra Distancen hedder), ligesom vi kender det fra almindelige Premium Battle Pass (Tidligere Premium Raid Pass).

Kommende ændringer

Senere hen vil der justeres i mængden af trænere der kan være med fra distancen, reduceres i den mængde skade man udøver når man bruger et Remote Raid Pass. Ligeledes er det forventet at et Remote Raid Pass vil koste mere end de 100 Guld som de starter på.

Disse ændringer vil dog højst sandsynligt først indføres når Coronakrisen er tættere på at være overstået, og de fleste, hvis ikke alle, kan gå ud igen.

En anden ændring der vil komme, er at man kan invitere sine venner. Hvornår dette kommer er endnu uvist.

Andre ændringer

Der kommer også mange andre spændende ting i den kommende tid. Følg med her på siden, så finder jeg tid til at skrive mere om det senere. 
Kort opsummeret kan nævnes:

  • En bonus Field Research opgave om dagen
  • Din Buddy Pokémon kan hente gaver fra nærtliggende Gyms, hvis du er ved at løbe tør
  • En mulighed for at lave en samlet Power Up (Ikke mere trykke en million gange, når du skal have en i level 40)
  • Forlæng Star Piece, Lucky Egg og andre periodeitems.
  • Makeover af Battle Skærmen - i hvert fald en opdatering hertil.


Hold jer i hjemmet når muligt, hold jer i sikkerhed, og vigtigst; hold jer raske.