De tre Team GO Rocket ledere Cliff, Sierra og Arlo er kommet til Pokémon GO, og kan findes rundt omkring vha. en Rocket Radar, som du kan læse mere om her:  Team GO Rockets ledere nu tilgængelige

Det helt store bliver dog når vi endelig får chancen for at prøve kræfter mod selveste Rocket chef; Giovanni.

Giovanni har taget rollen til sig som chef for Team GO Rocket, ved siden af sit hårde arbejde med Team Rocket. Og nu er det tid til at vi slår ham i kamp, for at få chancen for legendariske Skygge Pokémon!

For at møde Giovanni, kræver det at du klarer den Special Research der hedder "Looming in the Shadows" (Jeg vil arbejde på at få lavet en guide til den research her på siden), hvorefter du vil møde Giovanni. Herefter vil du få Bronze i medaljen tilegnet at kæmpe mod Giovanni. For at få Sølv og Guld, vil du skulle vinde over ham henholdsvist 5 og 20 gange. 
Når du har klaret denne Special Research, vil vi fremadrettet kunne klare en Special Research pr. kalendermåned, der giver adgang til at kæmpe mod ham. 
Med kalendermåned menes der, at hvis du klarer en d. 23. Oktober, får du adgang til en ny Research 1. November, og klarer du den 12. December, skal du vente til Januar med at få en ny Special Research. Altså: Sørg for at have besejret Giovanni, inden måneden rinder ud og en ny begynder, så vil du få adgang til en ny Special Research, der giver kamp mod Giovanni efterfølgende.

Det vides endnu ikke om det vil være den samme Special Research, som vi har nu, der vil gælde næste gang - men allerede nu er der spottet en ny Special Research i trafikken, der hedder "A Challenging Development" - Om det så er denne der står for næste måned, alle kommende måneder eller om det er en anden Special Research vides endnu ikke.

Følg med her på Pokébase, hvor jeg vil holde os alle opdateret på dansk, om Team GO Rockets fremtidige færden!