I dag klokken 15 gik det løs - Professor Willow har udsendt ny Special Research i kampen mod Team GO Rocket. For ikke nok med at de tre ledere Cliff, Sierra og Arlo er kommet til Pokémon GO, virker det til at selveste Giovanni, lederen af Team GO Rocket og det oprindelige Team Rocket, er kommet til vores verden!

Med alt dette kan vi nu også finde de nye Mystiske Komponenter (Mystery Components), som sat sammen laver en Rocket Radar. Saml 6 stykker sammen, og få en Rocket Radar som du kan bruge til at finde de tre Team GO Rocket ledere; Cliff, Sierra og Arlo. Ligesom med almindelige Grunts gskal du kæmpe mod disse tre ledere, og fange en Skygge Pokémon hvis du vinder. De tre Skygge Pokémon du kan fange efter kampe mod Rocket lederne, kan være: Cliff = Meowth, Sierra = Sneasel & Arlo = Scyther. Fælles for disse tre, er dog at de kan være Shiny i deres Skygge form, hvilket ellers endnu ikke har været set i andre Skygge Pokémon.

Det er værd at bemærke at det kræver en Rocket Radar at se de tre ledere, ikke kun for at finde dem. Så man kan ikke bare være én træner i en gruppe som har en Radar, der så finder en leder til alle. Men det burde dog være sådan, at hvis to trænere begge har en radar, vil det være de samme steder disse ledere kan findes.

For at finde selveste Giovanni, skal man bruge en Super Rocket Radar (Dem vi selv kan samle er almindelige Rocket Radar), som Professor Willow kan give os, når vi kommer igennem den nye Special Research. Det virker dog til, at Team GO Rocket ved at vi leder efter deres leder, og man kan risikere at støde på nogle almindelige Grunts, der foregiver at være deres chef Giovanni, for at snyde os. Skulle man finde den rigtige Giovanni, og bekæmpe ham, kan man få fingrene i en Skygge Legendarisk Pokémon!

Skridt for skridt guide til de nye Team GO Rocket ledere.

  1. Bekæmp Team GO Rocket Grunts (De almindelige man finder ved 'hackede' PokéStops)
  2. Opsaml Mystiske Komponenter
  3. Saml 6 Komponenter du har opsamlet og lav en Rocket Radar
  4. Brug denne Rocket Radar til at finde Team GO Rocket ledere (Cliff, Sierra eller Arlo) i nærheden.
  5. Gå til det PokéStop de er, og kæmp mod dem.
  6. Fang deres Skygge Pokémon med chance for en Shiny Meowth, Sneasel eller Scyther i deres Skygge form!

Jeg opdaterer videre på siden når jeg har tid, bl.a. med den nye Special Research!

God jagt, trænere!