Der er efterhånden tradition for at når måneden er ved at være omme, kommer et overblik ud fra Niantic om den kommende måned, og denne måned er ingen undtagelse.

----------

Støt Pokébase ved at købe Pokébase gear på  Pokébase Shoppen

---------- 

Research Breakthrough

Det er snart oktober, og dermed en stor måned for Pokémon GO. Halloween eventet har altid bragt stor glæde hos store dele af trænerne rundt om i verden, og meget af oktober bærer præg af månedens uhyggelige afstemning. Derfor er det ingen overraskelse at Shedinja vil være at finde i Research Breakthrough kassen fra d. første oktober klokken 22.00, og en måned frem.

Husk Shedinja kan ikke fanges I det fri, men er endnu ikke set Shiny. Shedinja er i 'familie' med Nincada men man kan ikke få den via udvikling i Pokémon GO. 

Legendariske Raids

Som vi husker fra sidste måneds oversigt , så starter oktober med Zapdos i Tier 5 Raids, og ikke overraskende vil Moltres nu officielt overtage Tier 5 Raids'ne efterfølgende. For herefter at holde os til uhyggen, vil Giratina Origin overtage Tier 5, og vil kunne fanges som Shiny! 

Månedens sidste raid boss er ikke meldt ud endnu, men det tyder på at det bliver noget særligt i forbindelse med Halloween eventet. 

Alle skift nedenfor er klokken 22.00

Spotlight Time Events

Endnu en omgang Spotlight Timer venter forude:

6. Oktober 18.00 - 19.00

Pikachu med "World Cap" hat på. Dobbelt XP for fangster 

13. Oktober 18.00 - 19.00

Pikachu med "Original Cap" hat på. Dobbelt candy for fangster 

20. Oktober 18.00 - 19.00

Shuppet. Dobbelt candy for transfer

27. Oktober 18.00 - 19.00

Duskull. Dobbelt stardust for fangster

Andre events

Oktober byder så sandelig på andre events også, her er dem vi indtil videre kender til

  • Som allerede meldt starter et nyt Event op d. 2. Oktober, som har fokus på moderigtige Pokémon (Pokémon i kostumer), og det løber frem til d. 8. Oktober 22.00
  • Limited Research Dag vil være et en-dags event d. 10 oktober fra 8.00 til 22.00. Her vil vi kunne finde Field Research der giver adgang til at fange Meowth i både Kantonian, Alolan og Galarian form. Der vil desuden også være en tidsbegrænset research, fundet i Today fanen. 
  • Desuden venter det højt elskede Halloween event i oktober, sammen med en Halloween inspireret Cup i GO Battle League. Mere om disse når der meldes ud herom. 

Alle disse events vil snarest blive tilføjet Event området . Husk at du kan se oversigt over diverse Event Typer også.

God jagt!