Uden at lave den store gennemgang, kan det kort bekræftes at version 0.131.1 er igang med at blive rullet ud på Android.

Denne version indeholder alt der skal bruges til at aktivere PvP - så et gæt herfra er at PvP vil komme i starten af næste uge, og skulle pengene placeres et sted, ville de blive lagt på tirsdag aften. Lad os da håbe at det kommer før!

Der er en ny loading skærm / start skærm med i denne version, noget der er hungret efter længe. (Se den i bunden af artiklen)

Udover det, så indeholder denne version meget ny kode, som alt sammen mere eller mindre fejlretter, tilføjer PvP (Trainer Battles) / forbedrer kamp oplevelsen eller forbedrer POI submissions (En smule kode der gør det!)

Som du kunne læse på Pokébases Facebook side i går, er der i denne version tilføjet en popup der viser den nye CP når man power up (så man ved om man går over til en ny League - læs mere om Leagues her: Trainer Battles bringer nyt Charge Angreb )

Der bliver arbejdet på at udgive Pokébase League, en konkurrence struktur til PvP systemet, hvor du kan kæmpe mod dine venner (systemet her hjælper jer med at holde resultater og liga stilling gemt) - Håbet er at få det ud inden PvP kommer, men det kan jeg desværre ikke garantere!

Vi venter i spænding på Trainer Battles, og i mellemtiden er denne version kommet på APKMirror (til folk med Android, der ikke vil vente på versionen kommer til deres Google Play): Find den her!