PvP er her næsten trænere!
I dag kom mere info frem, og nogle interessante elementer er på vej mod os!

Tilbage da Niantic ændrede på angrebsskærmen, til at man skulle trykke på en knap for at bruge sit Charge move, i stedet for at holde inde på skærmen, åbnede det for muligheden for at tilføje flere Charge Moves til en enkelt Pokémon. Og den mulighed benytter de sig af nu!

På telefonen til venstre kan man se hvordan man fremadrettet kan bruge 2 Charge Angreb. Det virker dog til at Charge Angreb nummer 2 er noget man 'tilkøber' til sin Pokémon ved hjælp af Stardust og Candy. Hvor meget det vil 'koste' er ikke til at sige på nuværende tidspunkt. Det er dog sikkert, at når man først har åbnet for det sekundere Charge Move på en Pokémon, så vil det blive der.

På skærmen til højre kan man se hvordan man kan invitere / inviteres til en Trainer Battle med sine venner eller folk i nærheden. Ovenover QR koden, kan man vælge at træne mod sin Team leader (Spark, Candela eller Blanche) - og én gang dagligt kan man optjene bl.a. Stardust ved at træne, og desuden kan man bygge videre på sin Ace Trainer medalje, som ellers har været umulig at arbejde videre på, siden Gym Rework fandt sted sidste sommer.

Venner og folk i nærheden!

Der var rygter i omløb om at det kun ville være venner (Ultra Friends og Best Friends) man kunne kæmpe mod, men det viser sig at man, som med trading, kan kæmpe mod folk i nærheden - desuden kan man kæmpe med sine Ultra Friends og Best Friends, uanset hvor i verden de er! 

Sidder du der hjemme, uden nogen at kæmpe mod? Så kan man, som nævnt ovenfor, kæmpe med sin team leader for at prøve holdene man bygge, af!

Når en kamp slutter, vil du modtage 'fremragende belønninger', inklusiv muligheden for sjældne Udviklingsitems (Sinnoh Stone vil bl.a. være muligt) - Det vil være muligt at tjene belønning 3 gange dagligt via battles, men man vil optjene til sine medaljer uanset hvor mange battles man udfører om dagen.
Når kampen er færdig, vil man desuden få muligheden for at blive venner med den man kæmpede mod, såfremt man ikke allerede er venner - desuden vil man få muligheden for en 'rematch', altså en kamp mere mod samme modstander. Er man allerede venner med sin modstander, vil det at kæmpe i en Trainer Battle, tælle mod næste venskabsniveau.

At sætte sit hold til kamp

Når du skal kæmpe i en Trainer Battle, er det i modsætning til Gym Battles og Raid Battles kun 3 Pokémon du går ind med. Disse tre Pokémon vælger du selv, selvom spillet vil foreslå dig nogle som vi kender allerede i dag i Gym og Raid Battles. Man kan, ligesom vi kender med Battle Parties, sætte hold inden kampene. 

I modsætning til Raid og Gym Battles, kan man ikke bruge Ditto og Shedinja - men Legendariske og Mytiske Pokémon er tilladte. 

Inden man sætter sit hold, skal man vælge hvilken League (Liga) man vil kæmpe i. Great League Ultra League eller Master League.

  • Great League : Hver enkel Pokémon må ikke være højere CP end 1.500
  • Ultra League : Hver enkel Pokémon må ikke være højere CP end 2.500
  • Master League : Ingen CP Begrænsninger.

Man ved ikke hvilke Pokémon ens modstander vælger, så det er med at vælge med omhu - Kan det hold du stiller mon klare sig mod 3 Tyranitars? Eller 2 Fire Type og en Ghost Type Pokémon?

Med de nye Leagues, er det vigtigt at vide hvilken CP din Pokémon vil få, hvis du udvikler og Power Up - Derfor vil det komme til at stå, inden du netop udvikler og Power up, så du ved om du udelukker en Pokémon fra en bestemt liga!

Det nye forsvar

Det vil ikke være muligt at 'Dodge' (hvor man trækker til siden) i Trainer Battles. Dette er nok for at undgå de hadte Dodge-fejl, hvor en Pokémon dør uden at have mistet alt sit liv.

Et nyt forsvarselement, som kun vil være tilgængeligt i Trainer Battles, er det nye 'Protect Shield' som vil sætte et skjold op mellem dig og din modstander. Dette kan man kun gøre 2 gange i løbet af en kamp, så det er med at bruge dem på de rette tidspunkter - Det vil være muligt at aktivere det mens din modstander afventer at et Charge Move bliver affyret.

Hvornår kommer det?

Det vides endnu ikke hvornår det kommer, andet end at det selvfølgelig vil kræve en ny version - som endnu ikke er kommet, og at det vil komme i år.

Det tager som regel 3-5 dage, at få en ny version ud - Så næste uge er nok et godt bud på hvornår det kommer. Det er dog rent spekulativt, og baseret på at Niantic næppe ønsker at åbne for det midt i julen, da de færreste vil spille så meget som normalt i de dage, samtidig med at de har udtalt at det kommer i denne måned.

Det bliver i hvert fald spændende at se, hvordan det bliver, når man selv får lov til at prøve det af.

 

Læs mere her på siden, når mere info kommer ud!

I mellemtiden kan vi se hvordan det nogenlunde vil komme til at se ud, via de nedenstående billeder.