"Inden året er slut" lød beskrivelsen, til hvornår Niantic Wayfarer skulle blive tilgængeligt i Pokémon GO. Det var historien for en uges tid siden, da det dukkede op at Wayfarer var på vej, og sidenhen blev det dermed bekræftet af Niantic.

Natten til fredag, altså ca. en uge senere, meldte trænere i Mexico ind på TheSilphRoad, at de nu havde adgang til Wayfarer, og dernæst, fredag aften, meldte også Tyskland ind, at mange level 40 trænere i Tyskland, havde adgang til platformen.
Nu har Niantic så også meldt ud, at en udrulning er i gang, og dermed er det forhåbenligt snart i Danmark også. Det er i hvert fald værd at bemærke at begge lande der er blevet åbnet for indtil videre, har også adgang til PokéStop submissions - noget som Danmark fik tilbage i Maj i år. Det er dog ikke givet i rækkefølge for hvornår man fik adgang til det, da Tyskland fik adgang umiddelbart efter Danmark, og at de første to lande der havde adgang til submissions (indsendelse af Pokéstop forslag) var Sydkorea og Brassilien.

Hvad er Niantic Wayfarer?

Niantic Wayfarer er en 'rebranding' af det tidligere OPR (Operation: Portal Recon), og er portalen hvor Ingress agenter (og nu nogle Pokémon trænere) gennemgår de foreslåede interessepunkter, som kan blive til portaler i Ingress, og nogle af dem også til Pokéstops og Gyms i Pokémon GO.
Læs også om Niantic Wayfarer her:  PokéStop godkendelse måske på vej
Læs om Pokéstop submissions her:  Retningslinjer til indmeldelse af Pokéstop

Følg med her på Pokébase for at hold dig opdateret om vores adgang til dette, og næsten alt andet Pokémon GO relateret (alt der er af betydning!)

God jagt, trænere!