Operation: Portal Recon, programmet der er blevet brugt af Ingress agenter i level 12 og op, til at gennemgå mulige portal ændringer, blev i Danmark udvidet i maj måned i år, til også at skulle håndtere PokéStop indmeldinger fra Pokèmon GO. De mange ekstra indmeldinger har fyldt flaskehalsen for de få Ingress agenter der gennemgår alle disse portal/stop muligheder, og længe har nogle råbt på at Pokémon GO trænere burde hjælpe. 

Det er der noget der tyder på, snart sker: her til nat skiftede Operation: Portal Recon nemlig navn til det mindre Ingress-lydende "Niantic Wayfarer", hvilket I sig selv tyder på at det potentielt rykkes væk fra Ingress, men går man ind på hjemmesiden til Niantic Wayfarer  (edit: Det er ændret allerede), ser man også billedet der vises i toppen af siden her, nemlig det velkendte PokéStop Submission billede. 

Disse ting bekræfter jo selvfølgelig ikke, at en så stor ændring er på vej, men pilene peger trods alt i den retning. 

Opdatering : Kort efter denne artikel var udgivet, meldte Niantic officielt ud , at inden årsskiftet vil Wayfarer også være tilgængeligt for "kvalificerede" Pokémon GO trænere. Altså vil det med stor sandsynlighed kræve en test af en art.

Fremtiden vil vise, om Pokémon GO spillere også får en anke i den database der er grundstenen i de tre Niantic spil. 

Hvad synes du? Giv din mening til kende på Pokébases Facebook side