Mens størstedelen har håbet på Shiny Lugia og Shiny Ho-Oh de sidste måneder, når det syvende stempel laves om til en kasse, har de færreste nok, i samme periode, håbet på at Suicune eller en fra Regi trioen ville dukke op (foruden dem der har manglet en af dem). 

Gode nyheder! De næste to måneder, mens solen bliver mere og mere hyppig, og varme dage bliver til lyse nætter, vil vi kunne håbe på Shiny ved hver gang, en kasse skal åbnes!

Følgende 4 Pokémon vil i maj og juni, kunne dukke op fra Research Breakthrough kassen:

Alle fire er mulige at få som Shiny, og alle fire er ganske habile legendariske Pokémon, som mange nok intet har imod at tilføje (flere af) til samlingen. 

Husk at indholdet af kassen bestemmes når der trykkes "Claim Breakthrough". Trykker du det, inden klokken 22.00 d. 1. Maj vil indholdet være fra marts og april kassen, mens det efter klokken 22.00 vil være en af de fire ovenstående. 

Første officielle melding om ændringer til æg

Ser vi bort fra events, skulle dette være første gang, at Niantic selv nævner, at ændringer kommer til æg, hvornår de sker, og en sammenfatning af disse. 

Efter d. 26. April klokken 22.00, vil man i 2km æg kunne finde Pokémon som: Turtwig , Chimchar , Piplup , Bonsly og mange flere. 

I 5 km æg kan man støde på: Cubone , Combee , Buizel , Glameow , Bronzor , Skorupi , Croagunk og mange andre. 

10 km æg kan man være heldige at klække: Mawile , Absol , Shinx , Cranidos , Shieldon , Riolu og flere

I sandhed nogle spændende Pokémon, med stor fokus på de senere tilføjede generationer. 

God jagt, trænere!