Lucky Pokémon har længe været en ting, men det har hele tiden været relativt tilfældigt hvorvidt et trade ville resultere i en Lucky Pokémon til hver eller ej. Indtil nu! 

Med Lucky Friends, vil man på forhånd vide at næste trade en en ven, som har fået prædikatet Lucky Friend, vil betyde en Lucky Pokémon som resultat. 

Man kan kun blive Lucky Friends med sine Best Friends (4 hjerter), og det forsvinder efter det næste trade (hvilket giver et Lucky Trade). Man kan blive det ved at udføre en af de handlinger, som der giver en stigning i venskabsniveau for alle, der ikke er Best Friends. Altså f.eks. At åbne gaver, raide eller kæmpe sammen, trade en Pokémon eller tage en PvP (Trainer Battle) kamp mod hinanden. 

Læs mere om Lucky Pokémon her:  Hvad er: Lucky Pokémon

Læs mere om venskaber i spillet her:  Overblik over venner og trading

Avatar Poses

Avator Poses er en ny tilføjes som findes i Style butikken (Samme sted man køber tøj til sin træner), og giver nye måder ens træner repræsentation vil stå på ved f.eks. Raids, Trainer Battles og når ens venner ser billedet af træneren under Friends fanen. 

Når først man har købt en Avatar Pose har man adgang til at skifte til / fra den som man har lyst til. Vær dog opmærksom på at de koster 500 Pokécoins. 

 

Held og lykke, trænere!