Allerede i morgen, d. 19. november, vil Australien få lov at teste en ny måde at level op på. Herefter vil det blive åbnet for os andre. Det vil dog være en ny måde at level op på, som vil møde os, når vi får adgang til de nye levels.

Det vil nemlig kræve at man laver andet end blot samler XP, hvis man vil stige over level 40. Tilgengæld vil det være lettere at indsamle den XP som der stadig skulle være eneste krav på til level 40, og som også fortsat vil være et krav fra level 40 og frem til level 50. Det er ikke meldt ud hvilke nye xp værdier der vil være gældende, men vi kan kigge mod de test der er kørt i Australien. Alle de værdier kan du finde i oversigten her .

Legacy 40 Trainer

Er du allerede i level 40? Eller når du det inden året er omme, vil du opnå titlen Legacy 40 Trainer (Legacy betyder Arv). Som Legacy 40 Trainer modtager man en Tidsbegrænset Research som bl.a. giver en eksklusiv Gyarados hat til din Avatar, og en særlig Legacy 40 medalje.

Mangler du stadig lidt? Du kan få dobbelt XP på alle fangede Pokémon fra i aften (18. november) klokken 22.00 og frem til årets udgang (Nytårsaften 23.59).

En ny udfordring

Fra level 40 og op vil vi møde nye udfordringer, som vi skal skride frem i levels.

Bemærk: Trods nogle har snakket om det, vil vi ikke miste den ekstra optjente XP.

For hver level man skal stige fra level 40 og op, vil der være en række opgaver, eller Research,  man skal klare. Disse vil omhandle forskellige elementer af spillet for de forskellige levels, og man kommer vidt omkring.

 • Level 41 :
  Test dine fangeevner! Det forventes at man fanger en stor mængde Pokémon på en enkelt dag, samme med andre opgaver for at komme til level 41
 • Level 42 :
  Fra at udvikle Eevee til hver af de tilgængelige muligheder, til at bruge bestemte udviklingsitems på bestemte Pokémon. Det vil kræve en del viden om udvikling, for at nå level 42
 • Level 43 :
  Vær en mester i Gyms og Raid Battles, og sørg for at have nogle Platin(Så der er nye levels af medaljer på vej også?) medaljer i hus, for at nu level 43. Udover at stige i level, vil du også få en særlig Avatar Item.
 • Level 44 :
  Der skal være helt styr på evnerne i kamp med andre trænere, hvis man skal nå level 44!
 • Level 45 :
  Nok er vi blevet testet i både Gyms, Raids og Trainer Battles. Men den sande fjende venter nu, og for at komme i level 45, skal man have Team GO Rocket helt under kontrol! Udover at stige i level, vil du også få en særlig Avatar Item.
 • Level 46 :
  For at stige til level 46, skal man have helt styr på Field Research. Men man skal også vise at man kan klække æg som en sand Spark, og desuden skal man få taget billeder med GO Snapshot
 • Level 47 :
  Efter man rammer level 43, vil nogle måske mene at de har styr på Raids - men for at komme helt i 47, skal man virkelig udfolde sine Raid talenter. Der vil være særlige krav til det hold man stiller og muligvis en del andre udfordringer om raids også!
 • Level 48 :
  Vores Buddy Pokémon er med os i tykt og tyndt, og for at stige til Level 48 skal vi virkelig vise hvor meget vores Buddies betyder for os. Alt fra kilometer lagt bag sig, til mængden af souvenirs man har modtaget, vil vise os vejen mod level 48. Udover at stige i level, vil du også få en særlig Avatar Item.
 • Level 49 :
  Nok er vores Buddy Pokémon vigtig, men ligeledes er andre trænere. For at komme til level 49 skal vi vise os fra vores mest venskabelige sider, med både at sende gaver, klare Lucky Trades og mere.
 • Level 50 :
  Den kommende top! Dette vil ikke være let, men det skal det heller ikke være. For at ramme toppen skal man virkelig være en Pokémon Mester! Alt fra at ramme Excellent, fange Legendariske Pokémon og klare de svære Team GO Rocket ledere (med maksimalt 1.500 CP pokémon!). Udover at stige i level, vil du også få en særlig Avatar Item.

Candy XL

Som du tidligere måske er stødt på her på siden , kommer Candy XL nu til spillet. Candy XL vil være en ny form for Candy som er specifikt for hver enkel Pokémon Familie (præcis som vi kender Candy nu). Candy XL er det vi skal bruge, hvis vi ønsker at få vores Pokémon over level 40. 

Man kan omdanne almindelig candy til Candy XL (Dog ikke 1 til 1), men man kan også få det ved at fange Pokémon. Desto stærkere en Pokémon du fanger, jo større er chancen for at den giver Candy XL. Der vil desuden komme flere måder at få Candy XL på med tiden.

Hvornår kommer det?

Som tidligere skrevet, starter det i Australien i morgen, hvor det bliver testet inden det rulles ud til alle os andre. Det vil formentlig komme videre ud til os andre i uge 49, inden Kalos regionen begynder at dukke op . Niantic melder dog ikke hvornår, så måske det kommer tidligere, hvis alt går godt i Australien.

Meget på vej

Udover dette, kommer der nye Pokémon, som du kan læse om her.
Desuden kommer der sæsoner i Pokémon GO, som du snart kan læse om her på siden.

Udover det er der også ændringer på vej til spillets kerne: At fange Pokémon. Men også til Adventure Sync, Buddy Pokémon, Field Research, gaver og endnu mere! Alt dette vil der komme mere info om i de kommende uger.