Det var med stigende spænding, der blev fulgt med i PokeMiners apk mining i går aftes, da de fik fingrene i den helt nye version 0.191.0, som bygger en masse på. Mange kalder dette en af de største opdateringer til spillet, i forhold til mængden af forbedringer og rettelser. Lad os se på det største

Du finder en TLDR i bunden, hvis du har travlt.

Ikke bekræftet

Meget af det du vil læse her er udelukkende fra APK mining, altså fra at gennemgå ændringer i APK filen (APK er de filer Apps er på Android telefoner). Der kan være ting der opfattes anderledes end de ender, ligeså vel som at nogle ting måske slet ikke bliver introduceret.

Pokémon Home

Det blev tidligere meldt ud, at Pokémon Home integrationen ville komme i løbet af i år , men intet om hvornår. Efter alt at dømme, skulle alt nu være klar til at der bliver åbnet for integrationen.
Der er bl.a. tilføjet de grafiske filer der skal bruges, men også tonsvis af kode er tilføjet. 

Flere Levels

Der har tidligere været snak om flere levels, og til GO Fest bekræftede Niantic også at det var på vej. Nu er der en masse kode der understøtter dette også. Udover at der er kommet et nyt udseende for Level Up skærmen, er hele systemet i det godt opdateret, og koden er umiddelbart bygget op til at understøtte et Level Up system over level 40, der kan kræve opgaver (Ligesom vi så det med udvikling af Farfetchd Galarian der blev introduceret forleden). Hvordan disse opgaver bliver er svært at sige på nuværende tidspunkt, men det er dog interessant at vi nu ved at vi snart kan se frem til at kæmpe os yderligere op i level, og endda på en anderledes måde end vi er vant til.

Generation 6

Alle Pokémon i Generation 6 er nu tilføjet i APK filen, inklusiv diverse forme af Aegislash, Xerneas, Hoopa og Zygarde. Det er dog værd at bemærke at Generation 6 endnu ikke er at finde i Game Master filen, og derfor er de hverken at finde her på siden, men ej heller kan de tilføjes til spillet endnu. Der skulle umiddelbart ikke være behov for en ny version af app'en, da både Stats og de grafiske filer overføres uden ny version af spillet.

Trainer Battles ændringer

En af de helt store forskelle (udover Home Integrationen og de kommende ekstra levels), som denne version vil ændre, er allerede tilgængelig for spillere der har opdateret app'en. 
Når man sætter sine Trainer Battles hold, så kan man holde nede på en Pokémon nu, for at se dens angreb, dens HP og dens Typing. (Se video herunder). - Dette er, som du kan se i videoen, også gældende for Gym Battles delen.

Artiklen fortsætter under videoen


Udover denne fremragende ændring, vil du fremover ikke behøve at gå ind i en menu for at vælge en Pokémon du vil skifte til. Du skal blot trykke på den Pokémon du vil skifte til ude i højre side af skærmen, når du er inde i kamp. Dette sparer værdifuld tid i f.eks. GO Battle League.

Andre spændende ændringer

  • Der er fundet noget som hedder XL Candy og XL Rare Candy. Hvad det skal bruge til vides ikke, måske til de Ekstra Levels? Det vil være noget man samler for hver enkel Pokémon, præcis som med almindelig Candy.
  • Desuden er der fundet en masse nye medaljer, bl.a. hvor mange 7 dages Streaks man er nået, som er klar til at blive slået til fra Niantics side.
  • De annoncerede ændringer til Pokémon fangst info er også at finde i denne version, sammen med nye søge filtre som f.eks. "rocket" og "research". Disse virker dog ikke med lang tilbagevirkende effekt. 
  • Mega ikon med nedtælling på Map view - Nu er det lettere at se hvor lang tid man har tilbage af sin eventuelle Mega udvikling, da det nu bliver vist samme sted som nedtælling for Incense, Star Piece o.lign.
  • Medaljer har fået en ny effekt over sig, og der er generelt opdateret lidt i det område.
  • Der er kommet en ny, uhyggelig, Loading skærm med Halloween tema.
  • Ifølge Niantic skulle versionen her rette Adventure Sync fejlen. Har selv desuden ikke haft problemer med bolden der pludselig ikke følger med fingeren i denne version heller.

TLDR;

Der er mange spændende ting i denne opdatering, inklusiv alt er klar til Pokémon Home introduktionen. Der er gjort klar til flere levels (over level 40), som kan kræve at man klarer opgaver. Desuden er hele Generation 6 tilføjet til spillet, så vi nu kun mangler ting der kan tilføjes uden en ny App version (Det er ikke forventet at Generation 6 vælter ind fra i morgen af). Desuden indeholder denne version virkelig mange QoL (Quality of Life) opdateringer, og fejlrettelser, som har været ventet og giver et meget bedre produkt. Det er en af de bedste opdateringer til spillet, udfra et "forbedringssyn".