Det er dog ikke alt opdateringen bringer, med den kommende opdatering, som begyndte at rulle ud i går aftes, er vi også helt klar til at begynde at samle alle de mystiske genstande op, som Professor Willow kunne berette om i går

Udover det, tilføjer versionen noget kode til bl.a. Det kommende PvP system, nyt højere mål at nå i Adventure Sync og Galar Pokémon. Galar Pokémon er generation 8, som udkommer med Pokémon Sword and Shield I November, og det er forventet at der vil være et par forbindelser til Pokémon GO, hvor vi nu kan se at Zigzagoon, Linoone og Weezing er gjort klar i kulissen.

Mange vil dog nok finde en anden ting mest glædelig ved denne version. Go+ og Gotcha skulle endelig virke igen, efter flere uger uden mulighed for at kunne forbinde, eller med mangel på fangster / spin hvis den forbandt. 

Som en lille sidenote, kan det nævnes at der skulle være en ny GO+ på vej. En såkaldt Pokémon GO plus +, (ja, det udtales med to gange plus efter hinanden) - Denne enhed vil fungere ligesom en Pokémon GO plus gør i dag, men vil også tracke søvn, og vil også arbejde sammen med det kommende Pokémon Sleep spil, der skulle komme næste år. Leder man efter en ny enhed, og er ikke modstander af Gotcha, er de dog også kommet med en ny udgave, en såkaldt Gotcha Evolve, som udover at fungere som en Gotcha, også viser batteriniveau og klokken, har en større og mere farverig skærm end den nuværende Gotcha, og indeholder en skridttæller. Udover det, fungerer den præcis som en Gotcha. Om disse små tilføjelser er et nykøb værd, må man selv beslutte.