Vi har længe vidst at det var på vej, ja faktisk fra Remote Raids blev offentliggjort har det været officielt, og inden da kunne det også læses udfra koden

Men nu skulle det altså være på vej. Ikke helt endnu, for selvom de ingen dato giver, ved vi at det bliver efter Reshiram har forladt Tier 5 Raids for denne gang - altså vil det være efter d. 16. juni .

Helt konkret vil man kunne invitere sine venner, ved at trykke på en ny knap der kommer inde i Lobby'en. Altså kan man først invitere sine venner, når man er gået ind i lobby'en for et raid. Det vil sige, hvis man har sat hold på forhånd, har man to minutter til at invitere de op til 5 (10 lige i øjeblikket) venner, lade dem se det, og derefter gå ind i raidet. Det kan potentielt blive ret tidspresset.

Klistermærker / Stickers

Noget som jeg vist ikke har skrevet om her på siden, men som der har været i koden i lang tid, og som der er bygget en del på på det seneste er Stickers (Klistermærker på dansk).
Præcis hvad de har skulle bruges til, er først kommet frem i dag, hvor Niantic meldte ud at vi i løbet af sommeren også vil kunne få mulighed for at klistre Stickers på gaver vi sender til venner. Det tilføjer ikke noget ekstra til selve gaven, andet end et personligt 'Touch', som man måske vil gøre ved gode venner eller lign.

Vi vil, når det går i luften, få tildelt nogle Stickers, og derefter samler man dem via gaver man åbner. I længden vil man kunne købe nogle Stickers i Shoppen (sikkert nogle man ikke kan få via gaver, så det er 'lidt specielt'). Man kan selvfølgelig kun bruge én Sticker én gang.

Om der er begrænsninger på hvor mange man kan holde, som vi ser det med Gaver, eller om de optager plads i vores Item taske (modsat Gaver), vides endnu ikke.