PokeMiners har været på overarbejde her til aften, har har fundet en masse spændende sager frem i den data der sendes fra Niantic til spillene!

Distance Raids

Først og fremmest er der kommet en del info ud om Remote Raids. Husk på at al denne info er kommet fra netværkstrafikken, og er derfor ikke meldt officielt ud af Niantic. Dermed kan det betyde at nogle af tingene er fejltolkede, eller blot ikke frigives. 

Som det ser ud, vil det kræve et særligt raid pass kaldet Remote Raid Pass, for at kunne kæmpe på afstand. Disse vil kunne købes i shoppen, men prisen er endnu ukendt. Det ser yderligere ud til, at der vil være en grænse for hvor mange man kan have på én gang. 

Der vil ligeledes være grænser for hvor mange der kan være med "remote" til et Raid, igen et ukendt tal, og den sade man giver vil ligeledes være reduceret når man raider fra lang distance. 

Slutteligt kan det nævnes at det ser ud til at man kan invitere venner, ved at melde at man har et Raid, som man er interesseret i at få hjælp til. 

Det bliver interessant at se, hvordan det præcist ender. 

Buddy opgradering

Som noget nyt, ser det ud til at ens Buddy vil kunne gå en tur og indsamle gaver fra området. Så skulle du være i karantæne derhjemme, kan den altså gå rundt og finde nogle gaver du kan sende til dine venner. 

Umiddelbart er der intet om, at den skulle kunne indsamle items til en. Men lad os håbe at den også lige kan samle lidt ind til os, når den nu er ude og finde gaver

Ny Abra dag og en kommende Marill dag

Niantic prøver igen. 25. april ser ud til at blive næste planlagte Abra dag. Om verden er klar til det til den tid, kan man være meget i tvivl om. Måske de har en løsning, så vi alle kan tage en god og underholdende Fællesskabsdag fra hjemmet. 

Udover det, ser det ud til at der kommer en Marill dag, hvor der promovere GO Battle League og Marill vil blive en belønning for GO Battle League under et eventuelt mini event. Husk på at Azumarill, Marills udvikler, er en yderst habil Great League Pokémon. 

Today view

Det ser ud til at Niantic snart er klar til at bringe mere indhold på Today View. Der er i hvert fald sendt en hel liste af Event Bonus typer ind i spillet, og ligeledes en liste af kommende events. 

Det er en stor omgang der er ændret her, og vi kan med spænding se frem til den kommende tid. 

Forbliv hjemme, forbliv raske

Held og lykke, træner!