Så er juleeventet blevet afsløret for i år, og sikke en jul vi har i vente trænere!
Årets jul bliver fejret opdelt, men samtidig gennemgående med flere Ice Type Spawns, spændende 7km æg og daglige Incubators! Andre bonuser skiftes gennem eventet, og alt i alt kan hele eventet summes op til følgende:

Hele perioden

Fra d. 18. december klokken 22.00 frem til d. 2. januar klokken 22.00, vil der være flere af Ice Type Pokémon rundt omkring os. Af eksempler nævnes i den officielle nyhed; Jynx , Sneasel , Swinub , Snorunt , Spheal og Snover !

Udover Ice Types, vil der over hele julen også være besøg af Delibird , som endda kan  være shiny !, og Pikachu med en "festlig hat".

Gaver er en stor del af julen, og også i år i Pokémon GO! Der vil nemlig være større sandsynlig for at klække Pokémon som Smoochum , Azurill og Munchlax fra 7km æg (Dem man får fra gaver).
Nu vi er ved 7km æg, har Niantic desuden bekræftet til TheSilphRoad, at Chingling , Mantyke og Riolu vil være at finde i 7km æg, de skulle dog ikke være med øget chance! Men måske man er heldig!

For at hjælpe os med at få klækket flere æg, vil man ved dagens første spin modtage en speciel Incubator der virker en enkelt gang. 

Alle disse ting, altså de forøgede spawns, de spændende 7km æg, den særlige Pikachu og Incubators der virker én gang, er alle i spillet i perioden 18. december klokken 22:00 til d. 2. januar klokken 22:00.

Forskudte bonuser julen igennem

Udover den spændende jul der allerede tegner sig, på baggrund af det tidligere beskrevet event, kan vi også se frem til følgenden:

 • 18. December 22:00 - 22. December 21:59:
  Dobbelt candy for at fange Pokémon og for at sende dem til professoren (transfer)
 • 22. December 22:00 - 26. December 21:59:
  Dobbelt Stardust ved at fange Pokémon
 • 26. December 22:00 - 30. December 22:00:
  Dobbelt XP for at fange Pokémon
 • 30. December 22:00 - 2. Januar 22:00:
  Alle Incubators er dobbelt så effektive (Altså halv distance er krævet!)

Alt dette vil også hurtigst muligt blive tilføjet event siden.

 

Det bliver en meget spændende jul i år, trænere!