Find de to første "uger" her:

Sidste af tre opvarmingsevents

Som du kan se i de to links du finder ovenfor, er der i alt 3 dele af opvarmingseventet, og efter 2 dage med ro på, skal vi ind i tredje, og sidste, del af optakten til årets, noget anderledes, GO Fest!

Ligesom vi så i den første uge, vil denne uge være præget af to sideløbende events, som begge løber fra fredag d. 17. juli klokken 08:00, og frem til onsdag d .22. juli klokken 22.00

Dette sidste event vil sætte fokus på venskaber, både dem med andre trænere, men også dem med Pokémon.

Det er desuden blevet nævnt af ZoëTwoDots , en Pokémon GO "Youtuber" der samarbejder med Niantic, at de Pokémon der oplåses i disse tre uger (Dem der kræver 1 million klarede tidsbegrænsede Research opgaver), vil være tilgængelige for alle - ikke kun dem der har købt billet til GO Fest 2020.

GO Fest Ugentlig udfordring: Venskab

Ligesom de to foregående uger, er der også denne sidste uge en tidsbegrænset Research, som kan findes under Today fanen (ved siden af Field Research og Special Research). Det er forventet at denne vil indeholde 3 sæt af opgaver (3 sider), som byder på bl.a. en Alolan Raichu, et Lucky Egg og som noget helt nyt, en Petilil, og mere!

Som de to andre uger, vil der være et mål at gå efter som teams. Her er hvad der kan låses op for, skulle hver team nå deres mål:

  • 1 million Team Instinct trænere: Togetic
  • 1 million Team Mystic trænere: Dratini
  • 1 million Team Valor trænere: Litwick

Igen denne gang, vil der også være en Elite Research, som man opnår skulle man klare den oprindelige udfordring, og igen denne gang er den ikke et krav at klare, for at tælle med med den ene million.

Find eventet her:  GO Fest 2020 Ugentlig Udfordring: Venskab

Sommer event ved siden af

Pokémon der passer under et såkaldt sommer-tema vil dukke oftere op i det fri, i æg og i Raids. Bellsprout vil endda kunne findes som shiny, hvis man er tilstrækkelig heldig!

Petilil vil, udover at komme via den tidsbegrænsede Research nævnt ovenfor, også dukke op i det fri når solen skinner, og kunne klækkes fra 5km æg.

En særlig sommerlig Pikachu vil kunne fanges rundt omkring i den danske sommer

Og slutteligt vil der være en overraskelse for dem der tager GO Snapshot billeder, så måske det er tid til at tage et par gode sommer billeder af dine Pokémon, eller måske endda din buddy.

Find eventet her:  Sommer 2020

God jagt!