Efter en kort pause på to dage, fra den første udfordring op til GO Fest , går løjerne videre til del 2, eller uge 2 om man vil. Denne gang med et tema der lægges sig op af kamp.

Ligesom med første uge, vil der være et sideløbende event, dog et noget kortere event denne gang - og mere hemmeligt end fra første uge.

Selve GO Fest Udfordringen starter fredag d. 10. juli, klokken 08:00, og løber frem til onsdag d. 15. juli klokken 22.00, udover det vil der om søndagen (d. 12. juli) fra 11:00 til 14:00 være et minievent!

GO Fest Ugentlig Udfording: Kamp

Udfordringen vil bestå af en tidsbegrænset Research, som man finder under Today fanen, formentlig i 3 sæt (sider). Klarer man den, vil man opnå at kunne fange en Hitmonlee, en Absol, en Super Rocket Radar og mere!

Skulle følgende mængde trænere fra deres respektive hold klare udfordringen, vil de derefter nævnte Pokémon være med til GO Fest:

LIgesom med første uge, vil der ligge en ekstra Elite tidsbegrænset Research og vente, til dem der klarer sig igennem ugens udfordring.

Minievent med kamp tema!

Ikke meget er kendt om dette på nuværende tidspunkt, andet end at der vil være et minievent i tidsrummet 11:00 til 14:00 på søndag d. 12. juli 2020, der passer under temaet 'kamp'. Måske det kunne have noget med Team Rocket at gøre?

Disclaimer: Jeg ved intet om det reelt har noget med Team Rocket at gøre, det er bare et gæt