GO Fest 2020 er lige på trapperne, og med nyheden om at det nu er muligt at have endnu flere Pokémon på lager, er mange nok ved at være klar til årets store fest.

Og til årets store fest, vil alle der deltager have et vist ansvar på vores skuldre.
Der skal nemlig udføres nogle opgaver hver time, som vil have en betydning for hvilke event, hvis nogen, vi vil have i vente i august måned.

Det eneste vi ved om de opgaver der vil være til GO Fest er at vi vil have en opgave der vil kræve en form for gave interaktion, eftersom Niantic har været ude og opfordre folk til at vente med at sende og åbne gaver om lørdagen indtil GO Fest. Udfra det billede Niantic har delt af den del de har udviklet, der vil hjælpe os med at følge med i den igangværende udfordring, kan vi gætte os til at en udfordring vil lyde på at Sende 100.000 gaver til venner (Alle skal gøre dette tilsammen - der er mere en 1 million solgte billetter til GO Fest) - Klares dette vil der ifølge billedet kunne findes Rare Candy i gaver.

Med opgaven nævnt ovenfor (som måske/måske ikke vil være til selve GO Fest), og med alle de andre opgaver, skulle det være gældende at belønningen gælder timen ud, så det er med at få det klaret hurtigt, så man kan få mest muligt gavn af belønningen.

Er der nok der klarer de udfordinger, vil vi, som nævnt, få adgang til nogle kommende events - og disse events vil være for alle trænere, ikke kun dem der er til GO Fest.

Klarer vi 8 udfordringer  vil eventet Dragon Week finde sted fredag d. 31 juli klokken 22.00 og en uge frem, indtil fredag d. 7. august klokken 22.00. Dette event vil, såfremt vi låser det op, indeholde følgende:

Klarer vi 16 udfordringer, vil eventet Enigma Week finde sted fredag d. 7. August 22.00 og frem til fredag d. 14. August 22.00. Skulle vi låse det op, kan vi opleve:

Klarer vi 24 udfordringer, vil det lykkes os at låse op for det sidste event; Unova Week. En uge i Unovas tegn, med en masse spændende. Eventet løber fra fredag d. 14. August 22.00 og frem til fredag d. 21. August 22.00 og vil indeholde (Såfremt det låses op):

  • Oftere i det fri og i 7km æg: Sewaddle, Cottonee og andre fra Unova regionen. Man kan være heldig også at finde en Emolga
  • Bouffalant vil blive en ny regional Pokémon, som man kun kan få omkring New York City, New York, USA. Grunden til at det lige er New York, skal formentlig findes i at Unova Regionen er baseret meget på New York.
  • Roggenrola og andre Unova Pokémon vil være at finde i raids! ( Roggenrola vil endda kunne være shiny!)
  • Selveste Genesect vil komme til Tier 5 Raids! Udover det, vil den kunne være shiny!

Husk som altid, at man kan se shiny varianter, Max CP og en MASSE andet data om hver enkelt Pokémon ved at klikke på dem, eller finde dem på listen herunder.

Hav en god GO Fest!