Vi har, pga PokeMiners, allerede en god idé om hvad februar vil bringe - i hvert fald noget af det - men nu har Niantic givet en oversigt for hele måneden, og den er propfyldt med events og andet indhold.

Lad os gennemgå det i kronologisk rækkefølge

Team GO Rocket fortsætter

Det kommer næppe bag på mange, men professoren har endnu engang brug for vores hjælp. Team GO Rocket angriber stadig PokéStops omkring os, og kun vi har muligheden for at stoppe dem.

Grunts og lederne er som de plejer, men Giovanni har skiftet Moltres ud med Skygge Raikou. Raikou vil kun være at fange ved Giovanni i februar måned (Måske den kommer tilbage senere - det vides ikke), så kig allerede nu i din Research Indbakke, Professoren vil gerne have fat i dig.

Team GO Rockets kalender kører præcis som vores, så månedens opgave er tilgængelig fra midnat d. 1. i måneden, og Giovanni skifter Pokémon midnat d. 1. i den næstkommende måned.

Februar Research Breakthrough - Woobat!

For kun anden gang i al den tid med Research Breakthroughs, vil en Pokémon blive gjort tilgængelig som kassens indhold.

Woobat vil være tilgængelig, inklusiv ekstra candy, i Field Research kassen fra d. 1. Februar klokken 22.00, frem til d. 1. Marts klokken 22.00.
Husk at det er tidspunktet man trykker Claim Breakthrough, som bestemmer hvilken Pokémon man får i kassen - så hvis du venter og hellere vil have en Woobat over en Lapras, så skal du først trykke efter 22.00 i aften.

Se eventet her: Februar Research Breakthrough

Test Event: Pokémon Spotlight

Niantic prøver to nye event typer af i februar, og den første kaldes Pokémon Spotlight. Meget mystik er bygget op om eventet, og det eneste vi reelt ved er at der foregår mellem 18.00 og 19.00 tirsdag d. 4. februar, og at en ukendt Pokémon vil dukke oftere op i det fri.

Se eventet her:  Pokémon Spotlight Test Februar 2020

Legendariske Raids indtages af Tornadus!

En anden ny Pokémon i Pokémon GO vil indtage Tier 5 Raids (Legendariske Raids) fra d. 4. Februar klokken 22.00 og frem til d. 25. Februar klokken 22.00.

Tornadus vil være den første Pokémon i spillet der udelukkende er Flying Type. Som Flying Type er Tornadus' svage punkt Rock Type, Steel Type og Electric Type angreb. Så det er altså om at finde Raikou frem. De bedste Counters er:

  1. Raikou (Thunder Shock / Wild Charge)
  2. Rampardos (Smack Down / Rock Slide)
  3. Magnezone (Spark / Wild Charge)
  4. Zapdos (Thunder Shock / Thunderbolt)
  5. Terrakion (Smack Down / Rock Slide)
  6. Electivire (Thunder Shock / Wild Charge)

Listen er lavet udfra Pokebattlers Raid Guide - læs den her!

Når du får Tornadus ned i kamp, er den magiske CP værdi du skal holde øje med 1.911 - skulle det blæse, er det 2.389 der betyder 100% IV.

Se eventet her: Tornadus Legendariske Raids

Test Event: Mystery Bonus Hour

Det andet nye event, som Niantic prøver af, kalder de for Mystery Bonus Hour. Som med Pokémon Spotlight, er det primært mystik der skal sælge eventet til os, og det eneste vi ved om dette event er, at en ukendt bonus (det kunne være 3x candy, eller 2x stardust eller lign) vil gavne os i spillet mellem klokken 18.00 og 19.00 torsdag d. 6. februar.

Se event siden her:  Mystery Bonus Hour Test Februar 2020

Sinnoh Regionen skal fejres

Regionen der har bragt os generation 4, og dermed favoritter som Lucario, Gible og Rampardos får sin egen weekend med fejring i Pokémon GO!

Fra d. 7. februar klokken 8.00 dansk tid, frem til mandag d. 10 februar klokken 22.00 vil der være flere Pokémon fra Sinnoh regionen der spawner. Udover det, vil alle 7km æg man modtager i perioden kun kunne indeholde Pokémon fra Sinnoh regionen, inklusiv Budew , Combee , Gible , Riolu , Hippopotas og Mantyke
Yderligere vil der være event Field Resarch opgaver, som vil give Pokémon fra Sinnoh regionen og Sinnoh Stones (hvis man skulle være i mangel).

Desuden vil man fra eventets start kunne få Riolu og Hippopotas i sine shiny varianter! (Se shiny varianter ved at følge linket i deres navn)

Flere detaljer vil følge, når vi nærmer os. Se eventet her: Sinnoh Regionens fejring

Valentins Day med masser af kærlighed

Som de andre år, bliver Valentins Day fejret igen i år i Pokémon GO! Og ligesom de andre år, er det de Pink Pokémon der får sendetid. Der vil oftere være Pink Pokémon der spawner, i Raids, i Æg og i Field Research opgaverne.

To nye Pokémon vil tilslutte sig Pokémon GO eventyret, når Audino og Alomomola vil blive tilgængelige i spillet, som eventet starter. De skulle dog ikke være dem man støder oftest på.

Under eventet vil Almindelige Lure Moduler være 6 timer fremfor de normale 30 minutter, ligesom der vil være dobbelt Candy ved fangster.

Shiny Happiny vil kunne klækkes fra æg, modtaget efter eventets start, ligesom man vil kunne fange Chansey i sin Shiny udgave!

Årets Valentins Day event foregår fra fredag d. 14. februar klokken 8.00, frem til mandag d. 17. februar klokken 22.00. Begge nævnt i Dansk tid.
Husk desuden at køb af billetter til Safari Zone Liverpool åbner d. 14. februar klokken 09.00

Se eventsiden her:  Valentins Day 2020

Lickitung Raid Dag

Lørdag d. 15. februar klokken 14.00 til 17.00 vil der være Lickitung raids på alle ledige Gyms. (Husk at Niantic endelig har fået fixet, så planlagte EX Raids Gyms burde kunne have Raids nu).
Lickitung bliver et Tier 4 Raid, så den vil ikke kunne solo'es. 
Alle fangne Lickitung vil have angrebet Body Slam.

Som altid ved Raid Dage, er der op til 5 gratis Raid Pass, men som altid kan man kun have et gratis Raid Pass af gangen - Så husk at spin gyms når du har klaret et raid.

Er man ekstraordinært heldig, vil man kunne få Lickitung i sin Shiny udgave - den bliver nemlig tilgængelig fra denne Raid Dag.

Se eventet her: Lickitung Raid Dag

Sæt venskaber i fokus - Venskabs Weekend

Fejr dine Pokémon GO venskaber, ved at stige hurtigere med venner, få dobbelt candy når I bytter Pokémon, som desuden gøres til den halve Stardust pris af normalt. Åben op til 40 gaver om dagen, og hav op til 20 gaver liggende du kan dele ud til venner.

Der kommer mere om eventet, når vi kommer tættere på.
Foregår fra fredag 21. februar klokken 8.00 til mandag d. 24. februar klokken 22.00 - dansk tid.

Endnu ingen event side. Hold øje med forsiden eller event oversigten.

 

Husk desuden februars andre events, som du finder på Event Oversigten

Husk desuden at spillet indeholder mange elementer, og det er ikke forventet at alle personer spiller alle elementer lige meget. Måske du er mest til Raids, så brug din tid på¨det - Er du mere til PvP? Så brug mest tid på det. Ingen forventer at man spiller alle dele af spillet til fulde, eller at man har alle Pokémon der er tilgængelige, og slet ikke Shiny Pokémon.
Lad os hygge os med spillet, og lade tingene komme når de kommer.

God jagt!Kan du lide det jeg laver?
Du kan støtte mit arbejde med siden ved at donere et lille beløb hver måned på 10'er.

Find mig på 10'er her


Støt på 10er