Der vil være Lickitung raids på alle ledige Gyms. (Husk at Niantic endelig har fået fixet, så planlagte EX Raids Gyms burde kunne have Raids nu).
Lickitung bliver et Tier 4 Raid, så den vil ikke kunne solo'es. 
Alle fangne Lickitung vil have angrebet Body Slam. Udvikler du din Lickitung til Lickylicky inden klokken 17, vil Lickylicky også have angrebet Body Slam. Lickylicky kunne måske være en kandidat til et Ultra League hold. 

Som altid ved Raid Dage, er der op til 5 gratis Raid Pass, men som altid kan man kun have et gratis Raid Pass af gangen - Så husk at spin gyms når du har klaret et raid.

Raid Dag byder som altid på Raids på alle ledige Gyms. Disse raids er tidssat til 3 timers varighed, så planlæg en rute der rammer flest mulige forskellige Gyms indenfor de 3 timer. 

Et lille hint her er, at et Gym først spawner et Raid når en træner "indlæser" det i spillet. Så hvis der er Gyms i områder hvor ingen trænere spiller, kan man skubbe hvornår der kommer Raid på de Gyms ved først at se Gymmet på sin skærm senere end eventet starter. Dette er dog et risikabelt trick, da man jo ikke kan vide om andre trænere er i området tilfældigt. 

Er man ekstraordinært heldig, vil man kunne få Lickitung i sin Shiny udgave - den bliver nemlig tilgængelig fra denne Raid Dag.

Sådan vinder du

Lickitung vil være i Tier 4 Raids, så den kan ikke klares alene. Vær minimum 2 med nogle gode counters (se nedenfor), eller 3 for at det er en sikker sag. 

Brug følgende Pokémon for bedste resultat:

  1. Lucario: Counter / Aura Sphere
  2. Conkeldurr: Counter / Dynamic Punch 
  3. Machamp: Counter / Dynamic Punch
  4. Breeloom: Counter / Dynamic Punch

Held og lykke

Pokébase nyhed om Lickitung Raid Dag eventet