Tidspunkt : fra lørdag klokken 6.00 til søndag klokken 22.00

Pokémon i det fri : CharmanderWeedleAbraGastlyRhyhornElectabuzzMagikarpPorygonSeedot og Piplup

Det nævnes at Pokémon vil spawne i en begrænset periode, og givet at eventet starter klokken 6 om morgenen, kan man forestille sig at det er for at få nok timer med til at de ti Pokémon vil spawne x antal gange i en time hver, som man så det til GO Fest - dette er dog ikke meldt klart ud. Eventet løber dog i 40 timer, hvilket går ret let op i de 10 Pokémon, der er nævnt ovenfor.

Pokémon i raids : TotodileSwinubTreeckoTorchicMudkipRaltsSlakothTrapinchBagonTurtwig og Chimchar

Pokémon med særlige angreb:

Som til alle andre fællesskabsdage, vil man kunne udvikle Pokémon for at få særlige angreb. Disse Pokémon vil være dem vi har haft tidligere fra i år og sidste års fællesskabsdage:

Udover alle disse udviklinger, vil der være en boks til salg i Shoppen for 1.280 guld med diverse items i, inklusiv 5 Lucky Egg, 1 Elite Fast TM og 1 Elite Charge TM

Yderligere vil det være muligt at tilkøbe en billet til en Særlig Special Research til eventet, som vil koste i omegnen af 7 kroner. Denne billet kræver at man åbner spillet under eventet.

Slutteligt vil der være en Tidsbegrænset Research der ligeledes giver adgang til en Elite Charge TM, sammen med andre belønninger.

Pokébase nyhed om Fællesskabsdag December 2020 eventet