Traditionen tro vil den kommende fællesskabsdag i december opsummere årets fællesskabsdage, sammen med sidste års ligeså.

Det er tidligere meldt ud (Dog ikke her på siden, da jeg ikke har fået skrevet det ud - beklager) at decembers fællesskabsdag(e) vil finde sted d. 12. og d. 13 december. Fællesskabsdagene vil inkludere de Pokémon vi har haft til dette års, og sidste års fællesskabsdage.

Den to-dags lange oplevelse

De to dage vil indeholde lidt forskelligt, og den første - lørdagen - vil byde på følgende:

Tidspunkt : fra lørdag klokken 6.00 til søndag klokken 22.00

Pokémon i det fri : Charmander, Weedle, Abra, Gastly, Rhyhorn, Electabuzz, Magikarp, Porygon, Seedot og Piplup

Det nævnes at Pokémon vil spawne i en begrænset periode, og givet at eventet starter klokken 6 om morgenen, kan man forestille sig at det er for at få nok timer med til at de ti Pokémon vil spawne x antal gange i en time hver, som man så det til GO Fest - dette er dog ikke meldt klart ud. Eventet løber dog i 40 timer, hvilket går ret let op i de 10 Pokémon, der er nævnt ovenfor.

Pokémon i raids : Totodile, Swinub, Treecko, Torchic, Mudkip, Ralts, Slakoth, Trapinch, Bagon, Turtwig og Chimchar

Pokémon med særlige angreb:

Som til alle andre fællesskabsdage, vil man kunne udvikle Pokémon for at få særlige angreb. Disse Pokémon vil være dem vi har haft tidligere fra i år og sidste års fællesskabsdage:

Udover alle disse udviklinger, vil der være en boks til salg i Shoppen for 1.280 guld med diverse items i, inklusiv 5 Lucky Egg, 1 Elite Fast TM og 1 Elite Charge TM

Yderligere vil det være muligt at tilkøbe en billet til en Særlig Special Research til eventet, som vil koste i omegnen af 7 kroner. Denne billet kræver at man åbner spillet under eventet.

Slutteligt vil der være en Tidsbegrænset Research der ligeledes giver adgang til en Elite Charge TM, sammen med andre belønninger.

Lørdagen byder desuden på

Lørdagen vil i perioden fra 11.00 til 17.00 være en relativ almindelig Fællesskabsdag, hvor der dog vil være følgende Pokémon oftere i det fri:

Hvad det betyder for den tidligere nævnte teori om enkelt Pokémon der får dedikeret egne timer, er svært at sige. Men der er 6 Pokémon nævnt her, der kan deles ligeligt op på de 6 timer eventet varer

Desuden vil der være dobbelt Stardust på fangede Pokémon, Halv distance for alle æg der placeres i incubators i de seks timer, 3 timer lange incese (så længe de sættes igang under eventet - husk at man kan "stacke" op til 24 timer!)

Mega Gengar vil desuden være oftere at finde i Raids!

Søndagen der runder festen af

Søndagen får også 6 timer (11-17) der vil byde på lidt mere end ellers.

De sidste 5 Pokémon fra den første liste vil oftere være at finde på anden dagen, hvor du vil støde mere på:

Der vil også denne dag være dobbelt Stardust for fangede Pokémon, og halv distance på æg der placeres i Incubators.

I Mega raids er det så Mega Charizard X vi vil se mere til.

God (shiny) jagt!
- Køb desuden Shiny Hunter Pokébase Gear i Pokébase Shoppen , for at støtte siden her, og selvfølgelig også vise frem for omverden at du foretrækker dine Pokémon shiny!