Så er det tid til endnu en omgang Water Festival, og dermed en uge pakket med Water Type Pokémon og andre interessante ting!

Flere Water Pokémon

Der vil selvfølgelig være en forøget mængde spawns af bl.a. Magikarp, Wailmer og andre Water Type. Udover det, så fortæller Niantic at Wartortle, Poliwhirl, Seaking, Lapras, Qwilfish, Mantine, Lotad, Feebas, Piplup, Buizel, og Finneon vil dukke op oftere omkring vandområder.

Udover det, så kan man se frem til at klække flere Water Type Pokémon fra æg.

Nyt angreb og nye Shiny Pokémon

Crabhammer blev tilføjet til spillet for efterhånden ret længe siden, men først nu vil det kommer i spil. Under eventet her, vil Kingler og Crawdaunt have mulighed for at få angrebet. Om det kun er ved udvikling/fangst, eller om man kan TM til angrebet er ikke meldt ud.

Barboach og Carvanha vil desuden få deres Shiny udgaver tilføjet, så det vil pludselig være lidt mere spændende at støde på nogle af de mange Barboach der er rundt omkring.

Våde raids med et legendarisk twist

Pokémon som bl.a. Blastoise, Lapras og Vaporeon vil være at finde i Raids. Men mere interessant (ikke nødvendigvis godt) er at onsdagens Legendariske Raid Time vil være med besøg af Mesprit (her i Danmark).

Generelt

Udover alt dette, vil vi også få dobbelt candy fra alle klækkede æg i perioden, og er din Buddy Pokémon en Water Type, vil den tjene en Candy på halv afstand af normalt.

Alt dette løber afsted fra fredag d. 23. august klokken 22.00, frem til fredag d. 30. august, ligeledes klokken 22.00.
Det betyder at den Legendariske Raid Time, som vil have Mesprit, vil være d. 28. august fra 18.00 til 19.00.
Både den time, og hele eventet her, vil snarest være at finde på event siden også.

God jagt, trænere!