Da vi over sommeren har formået at hjælpe Professor William med hans mange opgaver, som har skulle klares til de to Safari Zones og til GO Fest, bliver vi nu belønnet med en palette af festligheder, der alle har deres base i Kanto regionen. 

De legendariske fugle returnerer

Man har dårligt nået at få de flammende fjer fra Moltres ud af syne, før det viser sig at de tre kære fugle fra generation 1, laver endnu en triumferende retur. 

Fra d. 13. September klokken 22.00 (De fleste Gyms er lukket for raids på det tidspunkt) og frem til d. 20. September samme tid, vil de tre Maskotter til vores teams regere Tier 5 Raids omkring os. Fik du ikke en Shiny Moltres. Zapdos eller Articuno, så er muligheden der igen!

MewTwo som Tier 5 Raid

Når de 3 fugle takker af, tager MewTwo over. MewTwo har forvildet sig væk fra EX Raids, og vil i en længere periode fra d. 20. September til d. 23. Oktober (Begge klokken 22.00), være at finde som almindelig Tier 5 Raid boss. Ingen lyd om Shiny MewTwo dog, men det skulle være muligt for (næsten) alle at få spillets stærkeste Pokémon inden længe

Kanto Pokémon regerer

Frem til d. 30. September, vil Kanto Pokémon generelt set være mere at finde i det fri, og i Raid Battles. 

Udover at dominere det fri, og Raid Battles, indtager bestemte Pokémon også 7km æg! Det vil i perioden (resten af September) være muligt at klække Tauros, Farfetch’d, Kangashkan og Mr. Mime i 7km æg, som man har fået i gaver fremadrettet. 


Held og lykke!