Mange vil mene at Pokémon GOs Halloween events er de bedste af slagsen, og igen i år virker det til at det ikke vil skuffe.

Ny Pokémon og udklædte kendinge!

Udover at vi får flere Ghost-, og Dark Type Pokémon at se, vil disse også oftere være i æg og i Raids. Som noget nyt vil nogle Pokémon klæde sig ud! 

Som du kan se på billedet herunde, vil Bulbasaur kunne klæde sig ud som Shedinja , Charmander vil kunne klæde sig ud som Cubone og Squirtle som Yamask .
Yamask er en Pokémon vi endnu ikke har kunne støde på, men det vil også ændre sig! Yamask vil nemlig komme til Pokémon GO, og tage sin Shiny variant med sig.
Yamask er en Ghost Type Pokémon fra Unova regionen, og kan udvikle sig til Confagrigus .

De tre velkendte Kanto Pokémon vil kunne fanges som udklædte via Raids, og de kan alle være Shiny!

Pikachu har skiftet den traditionelle event hat ud med et helkrops kostume, og har forklædt sig som Mimikyu, og vil kunne findes i det fri, også som Shiny!

Det er endnu uvist om disse fire udklædte Pokémon vil kunne udvikles (Man så med Stråhat Pikachu at den ikke kan udvikles)

Artiklen fortsætter under billedet

Team GO Rocket

Team GO Rocket holder også Halloween, og har skiftet lidt ud i de Pokémon de bruger, som vi skal forsøge at redde fra deres onde gerninger. Følgende Pokémon skulle vi kunne støde på og redde, ved at kæmpe mod dem:
Weedle, Kakuna, Beedrill, Electabuzz, Magmar, Lapras, Mareep, Seedot, Nuzleaf, Sableye, Trapinch, Cacnea, Shuppet, og Duskull. (Søg efter dem via Søgefunktionen øverst på siden, hvis du vil se mere om dem)

Research

Der vil være både nye, uhyggelige, Field Research opgaver (Dem man finder ved PokéStops) og en ny Special Research, som skulle give adgang til endnu en Spiritomb .

Raids

Udover at der vil være flere Ghost- og Dark Type Pokémon i Raids, og de tre Kanto startere i deres nye kostumer, vil man også kunne finde Darkrai i raids for første gang i Pokémon GO!

Der vil muligvis være en særlig Raid Dag d. 26. Oktober fra 11.00 til 14.00, hvor Marowak vil indtage Raids, og have det særlige angreb Shadow Bone. Dette nævnes i spillets nyhed, men ikke på den officielle hjemmeside - følg med her på Pokébase, for at få det endeligt bekræftet på et senere tidspiunkt.

Opdatering : Niantic har nu bekræftet overfor Serebii.net at det var en fejl at inkludere dette i nyheden, og der altås ikke vil være en særlig Marowak Raid Dag d. 26. Oktober. 

Slik eller ballade!

Candy, og meget af det! Traditionen tro vil der være dobbelt Candy på fangster, når man klækker en Pokémon og ved at overføre til Professor Willow.
Sørg for at vent med at Transfer legendariske Pokémon, eller særlige Pokémon der er sværere at få, til eventet starter!

Generelt

Eventet løber fra d. 17. Oktober klokken 22.00, frem til d. 1. November klokken 21.00 (Bemærk klokken 21.00 grundet vintertid i Danmark, men sommertid i USA)
Det eneste der ikke slutter når eventet slutter er som altid de nye Pokémon (ikke kostumer), Shiny Pokémon og desuden vil de nye Skygge Pokémon muligheder ikke fjernes fra Team Rockets muligheder.

God jagt og god Halloween, trænere!