Halloween er altid en god tid for Pokémon trænere rundt om! Igen i år bliver vi forkælet med et event der tegner godt! 

Det starter allerede i aften (23. Oktober) klokken 22, trænere! 

Nye Pokémon

Nye Ghost og Dark Pokémon fra Sinnoh regionen gør sin entré denne Halloween, og vi kan se frem til bl.a. at kunne fange  Drifloon og Stunky ! Drifloon er allerede meldt som Shiny, og måske vi ser flere løbende gennem eventet, ligesom sidste år! 

Ny Special Research

Vores alles yndlings Professor, Professor Willow, har endnu engang brug for vores hjælp. Denne Special Research skulle være tidsbegrænset, så det er med at få denne lavet trænere! Hvad denne vil indeholde, kan man kun gætte på. Teksterne er Leaket, men af hensyn til spændingen, kan du ikke læse den her (jeg har ikke kodet det smart nok til at man kan gemme spoilers). Når den kommer ud, vil jeg hurtigst muligt lave en guide, som jeg har lavet med de andre special Research! 

Ny Field Research

Der er ligeledes ny Field Research på vej til dette event, trænere! Præcis hvilke opgaver er svært at sige endnu, men allerede i morgen tidlig burde du kunne finde dem på research siden! 

Ny Raid Boss!

Det vi alle har ventet på trænere! MewTwo er desværre fortid i Tier 5 Raids fra I aften, men tilgengæld kan vi nu se frem til selveste Giratina ! Giratina er en Ghost og Dragon Type, så det er tid til at bringe dine egne Dragon Types, Tyranitars og Shadow Ball MewTwo. Se mere på den fremragende side Pokebattler .. 

Giratina bliver i Raids frem til d. 20. November klokken 22.00.

Generel viden

Udover alle disse spændende ting, så får vi også dobbelt candy på alle fangster frem til d. 1. November klokken 22.00. 

Hvor længe vi kan udføre denne special Research vides endnu ikke, men forvent at de øgede Spawns af Ghost og Dark types forsvinder sammen med Dobbelt Candy! 

I sandhed er Halloween enhver Pokèmon træners yndlings årstid! 

God jagt, trænere!