Sidste år var intet almindeligt år, og de Safari Zoner der var planlagt, endte med at blive udskudt på ubestemt tid, grundet Covid-19 pandemien. Nu er de dog imidlertidigt planlagt, og vil alle foregå i år. De tre events er planlagt på følgende Datoer:

  • Pokémon GO Safari Zone: Liverpool er nu planalgt fra fredag d. 15. oktober til søndag d. 17. oktober 2021, i Sefton Park.
  • Pokémon GO Safari Zone: Philadelphia er nu planlagt fra fredag d. 29. oktober til søndag d. 31. oktober 2021 i Fairmount Park.
  • Pokémon GO Safari Zone: St. Louis er nu planlagt fra fredag d. 12. november til søndag d. 14. november 2021 i Tower Grove Park. Tiderne til denne safari Zone er planlagt til én time tidligere end oprindeligt, for at give den bedste oplevelse i parken (det bliver jo tidligt mørkt så sent på året).

Har du købt billet til en af de events, men kan ikke tage afsted, er der gode nyheder. Udover at eventet vil foregå i parken som et live event, vil eventet også kunne spilles fra hvor end du er i verden, skulle du f.eks. være i karantæne, i et lukket land eller blot ikke have mulighed for at rejse til eventet.

Er du i en anden tidszone end eventet, vil det være din lokale tid der er gældende. Så hvis du havde en Early Access fredags billet til Philadelphia, vil du i dansk tid (givet du er i Danmark) kunne spille fra 10 - 16.

Uanset om du spiller i parken, eller fra hvor end du er, kan du se frem til følgende :

  • Særlige Pokémon vil dukke op i det fri og blive tiltrukket til Incense.
  • Du har mulighed for at klare event eksklusive Special og Field Research.
  • Incense vil vare i 8 timer, hvis det er aktiveret indenfor event tiden.
  • Lure moduler vil være aktive i 4 timer, hvis de er sat på et Pokéstop indenfor event tiden.
  • Der vil være særlige 2km æg tilgængelig.
  • Kun for Phladelphia: Tag et GO Snapshot for en overraskelse!

Har du billet og i sinde at deltage i selve parken, skal du fortælle du planlægger at komme, så Niantic har planlægge eventet så det bl.a. er muligt at holde afstand. Du vil modtage en mail snart, hvor du skal tage stilling til dette.

Du skulle nu, har du en billet, kunne se de opdaterede dato'er og tid på din billet, og har du købt et City Explorer Pass med, vil dette blive refunderet, da det ikke længere er en del af eventet. Eventuelle refunderinger vil ske d. 2. oktober.

Det er desværre ikke muligt at købe billet til eventet nu, det skulle være gjort tilbage i 2020.