Tre stærke indsatser til de tre GO Fest sommeren over, giver igen i år en Global Ultra Belønning. Sidste år gav det os flere Kanto spawns , og Kanto Regionale (Tauros, Farfetch'd, Mr. Mime og Kangashkan) i 7km æg .

Denne gang giver det tre uger med forskellige bonuser. Præcis hvilke er endnu ikke afsløret, men her er hvad der er givet af info foreløbigt:

Første uge (2/9 kl. 22.00 - 9/9 kl. 22.00)

"Trænere får en chance for at arbejde på deres Johto Pokédex, mens de udforsker og raider. Tag gå-skoene på, eftersom Pokémon der aldrig er set i æg i Pokémon GO, vil klække i denne periode."

Et forsigtigt bud:

Ligesom sidste gang, tyder det altså på at de booster endnu en generation kortvarigt, og giver os muligheden for at fylde hullerne vi eventuelt har i Pokédex'en. Forvent Johto (Generation 2) startere og andre normalt mindre sete pokémon fra den generation.

Udover det vil man klække Pokémon, som vi endnu aldrig har haft i æg i perioden. Måske dette er regionale fra Johto (Heracross og Corsola), eller måske det er udviklinger (f.eks. dem der kræver udviklings items)

Anden uge (9/9 kl. 22.00 - 16/9 kl. 22.00)

"Pokémon fra rundt omkring på kloden, vil tilslutte sig festlighederne denne uge, sammen med en særlig mytisk gæst, som vil være tilgængelig i Raids."

Et forsigtigt bud:

Tyder meget på Johto regionale, der vil dukke op som Spawns alle steder. Johto udelukkende da hele dette event har peget meget på denne generation.
Den mytiske gæst kan selvfølgelig være Jirachi, men et mere sandsynligt bud er Deoxys som er markeret som Mytisk i Pokédex'et. Måske alle formene vil komme i almindelige raids, og en ny EX Raid vil tage over. Det er selvfølgelig kun gætværk.

Tredje uge (16/9 kl. 22.00 - 23/9 kl. 22.00)

"Ualmindelige Pokémon vil dukke op i det fri i denne uge. Bemærkelsesværdige modstandere dukker ligeledes op i Raids. Gennem ugen vil du endda måske også være i stand til at tilføje nogle Pokémon fra Kanto Pokédex'et, som tidligere har holdt sig fra din del af verden. Tag ud og tag kampen op og opdag mere. Som altid, udforsk med glæde, trænere!".

Et forsigtigt bud:

Ualmindelige Pokémon kan være Unown og regionale Pokémon. Måske endda med deres shiny udgaver med sig. Det bliver spændende at se hvilke Pokémon de vil sætte i Raids. Mere information om alle 3 uger vil komme d. 20. august, og jeg vil forsøge at opdatere hurtigst muligt her på Pokébase!